ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σονί για το σεισμό στην Τουρκία: "Δεν κοιμήθηκα για να κάνω την πρωινή προσευχή, αν είχα κοιμηθεί θα ήμουν κάτω από τα ερείπια"

Σονί για το σεισμό στην Τουρκία: "Δεν κοιμήθηκα για να κάνω την πρωινή προσευχή, αν είχα κοιμηθεί θα ήμουν κάτω από τα ερείπια"

Ο Κέβιν Σονί που το καλοκαίρι είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Αστέρα στην Χατάισπορ χτύπησε και αυτός στη διάρκεια του φονικού σεισμού στην Τουρκία και σε δήλωση του μέσα από το νοσοκομείο υποστήριξε πως κατάφερε να βγει γιατί εκείνη την ώρα ήταν ξύπνιος.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κέβιν Σονί παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Αστέρα στην Χατάισπορ εξαργυρώνοντας μια σούπερ χρονιά που έκανε με τους Αρκάδες. Ο Σονί που βρισκόταν στο Χατάι όταν "χτύπησε" την Τουρκία ο φονικός σεισμός έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση από το νοσοκομείο καθώς και ο ίδιος χτύπησε κατά τη διάρκεια του σεισμού.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Σονί εκείνη την ώρα ήταν ξύπνιος με σκοπό να κάνει την πρωινή προσευχή του και για αυτό το λόγο δεν βρέθηκε κάτω από τα ερείπια.

Ο έμπειρος εξτρέμ που παίζει ως δανεικός από τον Αστέρα στην Χατάισπορ που ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Τουρκίας έγραψε:

"Δεν κοιμήθηκα για να κάνω την πρωινή προσευχή. Αν είχα κοιμηθεί, δεν θα μπορούσα να φύγω από το σπίτι και νομίζω ότι θα ήμουν κάτω από τα ερείπια".

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ