ΑΓΓΛΙΑ

Σόλσκιερ: "Ο Πογκμπά θα μείνει μαζί μας για άλλα δύο χρόνια"

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer with Paul Pogba after the final whistle during the English Premier League soccer match between Manchester United and Watford at Old Trafford Stadium, Manchester, England. Saturday, March. 30, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer with Paul Pogba after the final whistle during the English Premier League soccer match between Manchester United and Watford at Old Trafford Stadium, Manchester, England. Saturday, March. 30, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ "απάντησε" στις δηλώσεις του Πολ Πογκμπά περί ονείρου να συνεργαστεί με τον Ζιντάν στην Ρεάλ, τονίζοντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πως ο Γάλλος μέσος θα είναι κάτοικος "Ολντ Τράφορντ" για άλλα δύο χρόνια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τίναξε τη μπάνκα στον αέρα για να αποκτήσει το καλοκαίρι του 2016 τον Πολ Πογκμπά από την Γιουβέντους (στην οποία είχε πάει το 2012 έχοντας μείνει ελεύθερος απο τους κόκκινους διαβόλους) και δεν είναι διατεθειμένη να πετάξει τόσο απλά το ποσό των 89.000.000 λιρών που δαπάνησε τότε.

Μπορεί ο Πολ Πογκμπά να εξέφρασε με πρόσφατες δηλώσεις του την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον συμπατριώτη του Ζινεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ και τον μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα να κάνει σχόλια στην ίδια κατεύθυνση, ωστόσο οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ φρόντισαν να... προσγειώσουν τους δύο άνδρες αλλά και τους μερένγκες.

Τρανή απόδειξη η τοποθέτηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (16/10) ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου με την Νιούκαστλ, με τον Νορβηγό να ερωτάται για τη δήλωση Πογκμπά για την Ρεάλ και να είναι κατηγορηματικός:

"Ο Πολ είναι παίκτης μας. Θα είναι εδώ για άλλα δύο χρόνια και είμαι σίγουρος ότι θα επικεντρωθεί στο να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για μας", τόνισε ο Σόλσκιερ, αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί πως η Γιουνάιτεντ θα ενεργοποιήσει οψιόν που έχει στο συμβόλαιό που υπογράψει με τον παίκτη (λήγει το καλοκαίρι του 2021) για να επεκταθεί αυτόματα ως το 2022 η συνεργασία τους.

Και συνέχισε ο τεχνικός των κόκκινων διαβόλων λέγοντας: "Θέλουμε να τον καλύτερο εαυτό του Πολ και είμαι σίγουρος πως τα επόμενα χρόνια θα τον αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ