PREMIER LEAGUE

Σόλσκιερ: "Η χειρότερη μέρα της ζωής μου στη Γιουνάιτεντ"

Σόλσκιερ: "Η χειρότερη μέρα της ζωής μου στη Γιουνάιτεντ"
AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν μπορούσε να κρύψει την τεράστια απογοήτευσή του για τον διασυρμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ (1-6) στο Ολντ Τράφορντ.

Άθλια, αποκαρδιωτική, θλιβερή, βάλτε όποιον χαρακτηρισμό θέλετε, ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα με την Τότεναμ, γνωρίζοντας έναν άνευ προηγουμένου διασυρμό με 1-6 στο Ολντ Τράφορντ για την 4η αγωνιστική της Premier League.

Μάλιστα, οι κόκκινοι διάβολοι προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό με πέναλτι, αλλά από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο εφιάλτης, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να λέει πως ήταν η χειρότερη μέρα του στην ομάδα είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής.

Πάντως, ως επικεφαλής αυτής της ομάδας, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, χωρίς αυτό βέβαια να... επουλώνει στο ελάχιστο τις πληγές στο κορμί της Γιουνάιτεντ.

"Το συναίσθημα είναι απαίσιο και είναι η χειρότερη μέρα που είχα ποτέ μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής. Υπήρξαν και άλλες βαριές ήττες, όμως βγάλαμε αντίδραση ως ομάδα.

Τώρα θα φύγουν οι διεθνείς με τις εθνικές τους, να βρουν τον εαυτό τους και εκείνοι που θα μείνουν εδώ, θα πρέπει να βοηθηθούν από εμάς. Όταν έρχεται ένα τέτοιο αποτέλεσμα, πρέπει να καθαρίζεις το μυαλό σου και να βλέπεις μπροστά.

Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας, διότι δεν μπορούσαμε να ανεχόμαστε τέτοιες εμφανίσεις. Την ευθύνη ως επικεφαλής την έχω εγώ γι' αυτό το αποτέλεσμα", ανέφερε εμφανώς απογοητευμένος ο Νορβηγός προπονητής.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ