PREMIER LEAGUE

Σόλσκιερ για Σον: "Αν ήταν γιος μου, δεν θα του έδινα φαγητό"

Ο Σόλσκιερ κοντά στον πάγκο του στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γρανάδα για το Europa League.
Ο Σόλσκιερ κοντά στον πάγκο του στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γρανάδα © 2021 FERMIN RODRIGUEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Σόλσκιερ κατηγόρησε τον Σον για θέατρο στο ακυρωθέν γκολ του Καβάνι αναφέροντας ότι αν ο Νοτιοκορεάτης ήταν γιος του δεν θα του έδινε φαγητό. Έξαλλος ο Μουρίνιο απάντησε στον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-1 της Τότεναμ στο Λονδίνο κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι "κόκκινοι διάβολοι" βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 33' με τον Καβάνι. Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, καθώς μετά από χρήση του VAR, διαπιστώθηκε επιθετικό φάουλ του ΜακΤόμινεϊ στον Σον.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ισχυρίστηκε ότι ο Νοτιοκορεάτης έκανε θέατρο και μάλιστα τόνισε ότι αν ήταν γιος του δεν θα το έδινε φαγητό.

"Αν ήταν ο γιος μου και έμενε κάτω, ενώ οι συμπαίκτες του ήθελαν τη βοήθεια του, δεν θα έπαιρνε φαγητό. Αυτό είναι ντροπιαστικό. Ήταν ένα ξεκάθαρο γκολ, ήταν ένα προφανές λάθος. Ξεγελαστήκαμε απ' τον Σον, όπως και οι διαιτητές" ανέφερε συγκεκριμένα.

Φυσικά αυτή η δήλωση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε έξαλλο τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δήλωσε έκπληκτος για το γεγονός, υποστηρίζοντας ότι ο Σον είναι τυχερός που έχει πατέρα καλύτερο από τον Σόλσκιερ.

"Πρώτο απ' όλα, ας μιλήσω για κάτι άλλο. Είμαι έκπληκτός για τα σχόλια που έκανε ο Όλε για τον Σον και δεν με ρωτάτε γι' αυτό. Το είπα ήδη στον Όλε. Αν έλεγα για κάποιον παίκτη από άλλη ομάδα πως δεν θα του έδινα φαγητό, τι θα γινόταν.

Είναι θλιβερό γιατί δεν με ρωτήσατε γι' αυτό. Είναι θλιβερό γιατί δεν μου φέρεστε με τον ίδιο τρόπο με άλλους προπονητές. Σε σχέση με αυτό, θέλω να πω ότι ο Σον είναι τυχερός που ο πατέρας του είναι καλύτερος άνθρωπος από τον Όλε. Ένας πατέρας πρέπει πάντα να ταΐζει τα παιδιά του. Δεν έχει σημασία ό,τι και να γίνει" σχολίασε ο τεχνικός των σπιρουνιών.

Photo credits: © 2021 Fermin Rodriguez/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ