ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Δεν μπορείς να πάρεις το πρωτάθλημα στα πρώτα επτά ματς, αλλά μπορείς να το χάσεις"

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League με την Λέστερ | 11 Μαΐου 2021
Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League με την Λέστερ | 11 Μαΐου 2021 @ 2021 DAVE THOMPSON, POOL VIA AP IMAGES

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε στους παίκτες του την ανάγκη να μπουν δυνατά στη φετινή Premier League, θυμίζοντας πως η περυσινή άσχημη εκκίνηση έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να εκτροχιαστεί από νωρίς από τη μάχη του τίτλου.

Την περασμένη σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρούσε ήδη τρεις ήττες στις πρώτες έξι αγωνιστικές, συμπεριλαμβανομένης της εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας στην πρεμιέρα, και το γεγονός αυτό έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στην κούρσα του τίτλου που βρήκε τους κόκκινους διαβόλους να τερματίζουν στη 2η θέση.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν θέλει με τίποτα να δει το ίδιο έργο σε επανάληψη και το ξεκαθάρισε στους παίκτες του, τονίζοντάς τους μάλιστα πως από τώρα μέχρι τις 14 Αυγούστου και το πρώτο ματς πρωταθλήματος με την Λιντς (στο Ολντ Τράφορντ) θα παρατάσσει όσο το δυνατόν πιο δυνατές ενδεκάδες στα φιλικά που μεσολαβούν για να έχει έτοιμη την ομάδα του.

"Το πιθανότερο είναι πως όσο προχωράμε θα είναι όλο και λιγότερος ο χρόνος συμμετοχής για τα νεαρά παιδιά. Οφείλουμε να αρχίσουμε καλύτερα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν.

Η Premier League είναι πλέον πιο ανταγωνιστική απ'ότι ήταν στο παρελθόν. Όταν έπαιζα εγώ, είχαμε μόνο έναν ανταγωνιστή για τον τίτλο, οπότε είναι σημαντικά τα αποτελέσματά μας στα πρώτα έξι με επτά παιχνίδια", δήλωσε αρχικά ο Νορβηγός, για να προσθέσει με νόημα στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ:

"Δεν κατακτάς το πρωτάθλημα στα πρώτα έξι με επτά παιχνίδια, αλλά ενδέχεται να χάσεις τις ελπίδες σου για την κατάκτηση του τίτλου στα συγκεκριμένα ματς".

Σημειώνεται πως στις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Premier League δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια ομάδα που να ανήκει στο Big-6, με τα παιχνίδια τους να είναι κατά σειρά κόντρα σε: Λιντς (εντός), Σαουθάμπτον (εκτός), Γουλβς (εκτός), Νιούκαστλ (εντός), Γουέστ Χαμ (εκτός), Άστον Βίλα (εντός) και Έβερτον (εντός).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ