ΣΚΩΤΙΑ

Σοκάρει ο Άντι Γκόραμ: "Μου είπαν ότι έχω 4-6 εβδομάδες ζωής"

Σοκάρει ο Άντι Γκόραμ: "Μου είπαν ότι έχω 4-6 εβδομάδες ζωής"
YOUTUBE

Ο καρκίνος του Άντι Γκόραμ έκανε μετάσταση στους λεμφαδένες και οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι έχει ακόμα 4-6 εβδομάδες ζωής.

Η κατάσταση της υγείας του Άντι Γκόραμ επιδεινώθηκε, ύστερα από τη διάγνωσή του με καρκίνο του οισοφάγου. Η ασθένεια έκανε μετάσταση στους λεμφαδένες, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, λόγω των αφόρητων πόνων που αισθανόταν το τελευταίο διάστημα.

Αρχικά, οι γιατροί είχαν κάνει λόγο για έξι μήνες ζωής, όμως η εξάπλωση του καρκίνου άλλαξε αυτήν την εκτίμηση. "Τώρα θεωρούν ότι έχω 4-6 εβδομάδες. Ο καρκίνος εξαπλώθηκε πολύ πιο γρήγορα από όσο υπολόγιζαν όλοι. Αισθανόμουν πολύ άρρωστος και πονούσα πολύ την Τρίτη. Χρειάστηκα ασθενοφόρο να με πάει πίσω στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι ο καρκίνος ήταν πλέον στους λεμφαδένες μου και εξαπλώνεται γρήγορα", δήλωσε το Σάββατο στην Daily Record.

Ο 58χρονος θρύλος των Ρέιντζερς είχε απορρίψει αρχικά το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, αφού θα του έδιναν "μόλις 12 εβδομάδες". Όμως με τα νέα δεδομένα, αποδέχθηκε να υποβληθεί σε ακτινοβολίες για να επιμηκύνει όσο το δυνατόν περισσότερο τη ζωή του.

"Ο ειδικός μου σύστησε ακτινοβολία. Αποφάσισα να ακολουθήσω την επαγγελματική συμβουλή του. Είπα εξ αρχής ότι θα παλέψω μέχρι τέλους. Αν αυτή η ακτινοθεραπεία και οι ακόλουθες θεραπείες επιμηκύνουν τη ζωή μου, θα μπορέσω να δω περισσότερο την οικογένεια, τους φίλους και τους πρώην συμπαίκτες μου. Θα μου δώσει την ευκαιρία να περάσω περισσότερο χρόνο με τα δύο εγγόνια μου. Αυτός είναι ο στόχος. Όλα ήταν αρκετά συγκινητικά με όλο τον κόσμο γύρω μου, με τον γιο μου, Ντάνι. Όλα ήταν σπουδαία".

Ο διεθνής με την εθνική Σκωτίας αλλά γεννημένος στην Αγγλία άρχισε την καριέρα του στην Όλνταμ το 1981, ωστόσο έκανε μεγάλη καριέρα στη Ρέιντζερς από το 1991 μέχρι το 1998. Από εκεί και πέρα ακολούθησε καριέρα γυρολόγου, που τον έφερε μέχρι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως δανεικός το 2001. Ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2003-2004 σε ηλικία 40 ετών.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ