ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σοκ στο φινάλε για την Ζαγκλέμπιε του Διούδη, η αποβολή του Κατράνη κόστισε στην Πιαστ

Σοκ στο φινάλε για την Ζαγκλέμπιε του Διούδη, η αποβολή του Κατράνη κόστισε στην Πιαστ
PRINT SCREEN

Η 15η αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος είχε πικρή γεύση για δύο Έλληνες εκπροσώπους μας, με την Ζαγκλέμπιε του Διούδη να ισοφαρίζεται στο φινάλε των καθυστερήσεων και την αποβολή του Κατράνη να φέρνει την καθίζηση της Πιαστ.

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις η Ζαγκλέμπιε του Σωκράτη Διούδη έμοιαζε έτοιμη να γυρίσει στις νίκες ανοίγοντας το σκορ στο 60ο λεπτό απέναντι στην Βίτζεβ Λοτζ, όμως στο φινάλε δέχτηκε "μαχαιριά".

Στη φάση που στοίχισε στους γηπεδούχους ήταν άθελά του μοιραίος ο Σωκράτης Διούδης, αφού δεν μπόρεσε να διώξει τη μπάλα σε σέντρα που έγινε από τα δεξιά (ο πρώην κίπερ του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ, με παίκτη να τον παρεμποδίζει μέσα στη μικρή περιοχή), για να φτάσει αυτή στον Ρόντιτς και να γράψει το 1-1 με κεφαλιά στο 90+9'.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας δεν ήταν ο μοναδικός Έλληνας που έχει κάθε λόγο να τα βάζει με την τύχη του το απόγευμα του Σαββάτου, αφού σε άλλο ματς της 15ης αγωνιστικής της Ekstraklasa η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Αλέξανδρο Κατράνη.

Με το σκορ στο 3-0 για την Πιαστ στο 38ο λεπτό στην έδρα της ΛΚΣ Λοτζ, όλα έδειχναν πως το τρίποντο ήταν στο τσεπάκι των φιλοξενουμένων, για να έρθει όμως η αποβολή του 25χρονου αριστερού μπακ στο 45+6' και να έρθουν τα πάνω-κάτω.

Από το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο άλλοτε παίκτης του Ατρομήτου οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-1 στο 45+7' και πήγαν με καλύτερη ψυχολογία στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, για να φορτσάρουν στο δεύτερο μέρος και να ολοκληρώσουν κατά το ήμισυ την ανατροπή γράφοντας το 3-3 με γκολ στο 48ο και στο 67ο λεπτό.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΩΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ