ΠΑΟΚ

Σνάουτσνερ: "Με οδηγό το ντέρμπι της κανονικής περιόδου"

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ κατά την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για προετοιμασία
Ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ κατά την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για προετοιμασία EUROKINISSI

Ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία θεωρεί ότι η καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην κανονική περίοδο δίνει δύναμη στην ομάδα του για τη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μιλώντας στη NOVA για το σημερινό ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους στάθηκε στην κρισιμότητα που έχουν οι αγώνες για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στα πλέι οφ. Ο στενός συνεργάτης του Γκαρσία παραδέχθηκε πως "το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πάντα είναι κάτι ιδιαίτερο".

Αναλυτικά όσα είπε ο Πολωνός:

Για το πώς κύλησε η προετοιμασία:

"Είχαμε ησυχία, αλλά πολύ δουλειά, ξέρουμε τι παιχνίδια μας περιμένουν από δω και πέρα. Έχει πολλά παιχνίδια στα πλέι οφ και για το κύπελλο. Δουλέψαμε σε πολλά κομμάτια είχαμε χρόνο και είμαστε ευχαριστημένοι από αυτή την εβδομάδα όπως κύλησε".

Για τη "μάχη" των Play Off:

"Ναι, είμαστε τέσσερις ομάδες πολύ κοντά. Στα επόμενα παιχνίδια που υπάρχουν και σερί αγωνιστικές θα κριθούν πολλά. Είναι σημαντικά παιχνίδια για όλες τις ομάδες. Όλοι ξέρουν το πόσο σημαντικά παιχνίδια μας περιμένουν. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Για τον Αουγκούστο και το πόσο έχει αλλάξει συγκριτικά με το ξεκίνημα της χρονιάς:

"Η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα τελευταία του παιχνίδια. Μας έδωσε πολύ δύναμη, είχαμε κάποια θέματα την προηγούμενη περίοδο, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Ο Ντούγκλας είχε δύσκολη περίοδο και δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, αλλά στα τελευταία ματς ανέβηκε πολύ και είναι πολύ σημαντικός για εμάς".

Για το αν το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα είναι οδηγός ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης:

"Ναι, ναι σε εκείνο το παιχνίδι ήμασταν καλοί, με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο. Κάναμε καλό παιχνίδι, αξίζαμε τη νίκη δεν την πετύχαμε, αλλά η προσπάθεια ήταν τεράστια και νομίζω μας δίνει δύναμη η εμφάνιση εκείνη για να κάνουμε ακόμα καλύτερο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα:

"Ο Καγκάβα είναι εκτός, είναι τραυματίας. Ο Νινούα το ίδιο και ο Περέιρα επίσης".

Για το αν περιμένει ο Ολυμπιακός να έχει κίνητρο:

"Θα έχει κίνητρο. Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πάντα είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι ξεχωριστό παιχνίδι, θα έρθουν με διάθεση, για εμάς δεν αλλάζει κάτι, πάντα πρέπει να παλεύουμε περιμένουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ