CHAMPIONS LEAGUE

Σμιντ: "Η Ίντερ δείχνει κουρασμένη στο Καμπιονατο, έχει όμως μεγάλη εμπειρία και ποιότητα"

Σμιντ: "Η Ίντερ δείχνει κουρασμένη στο Καμπιονατο, έχει όμως μεγάλη εμπειρία και ποιότητα"
@2023 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Τα άσχημα αποτελέσματα της Ίντερ στην Serie A δεν εφησυχάζουν την Μπενφίκα, με τον προπονητή της, Ρότζερ Σμιντ, να τονίζει ενόψει του πρώτου προημιτελικού Champions League των δύο ομάδων πως οι νερατζούρι είναι γεμάτοι ποιότητα και εμπειρία.

Η Ίντερ βρέθηκε μία ανάσα από το να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Σαλερνιτάνα την περασμένη Παρασκευή όμως δέχτηκε ένα απίστευτο γκολ από τον Καντρέβα στο 90ο λεπτό, για να μείνει για τέταρτο διαδοχικο ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη και να μείνει εκτός της πρώτης τετράδας του Καμπιονάτο.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μία αφόρητη πίεση πάνω στον Σιμόνε Ιντζάγκι, όμως η συγκεκριμένη κατάσταση δεν είναι αρκετή για να αποπροσανατολίσει την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Οι "αετοί" προέρχονται άλλωστε από εντός έδρας ήττα από την Πόρτο που τους χάλασε τη φιέστα τίτλου που ετοίμαζαν, με τον Ρότζερ Σμιντ να περιμένει πώς και πώς τον πρώτο προημιτελικό Champions League με τους Μιλανέζους για να δει την αντίδραση των παικτών του και να προειδοποιεί για την κλάση των νερατζούρι.

"Από τις ομάδες που βρίσκονται στους 8 του Champions League είναι όλες μεγάλες. Είναι κομβικό το ματς και για εμάς και για την Ίντερ, είναι κορυφαία ομάδα.

Θα πρέπει να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας και να είμαστε έτοιμοι για μία πολύ δυνατή ομάδα, με μεγάλη ατομική ποιότητα και πολλές επιλογές", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (10/4), για να προσθέσει:

"Φυσικά και ξαναείδα τα ματς της Ίντερ με την Πόρτο και όχι μόνο αυτά. Είναι μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία, που ξέρει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αν χρειαστεί και η οποία ξέρει να αμύνεται καλά.

Είναι μέρος του ποδοσφαίρου οι ήττες. Την περασμένη Παρασκευή χάσαμε ένα σημαντικό ματς, όμως στο παρελθόν έχουμε κερδίσει πάρα πολλά και αυτό είναι μέρος της ανάπτυξής μας.

Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τις ήττες για να βγάζουμε κάτι θετικό, τις δύο τελευταίες ημέρες σκεφτόμαστε μόνο την Ίντερ. Δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Οταμέντι, όμως έχουμε δύο εξαιρετικούς υποψήφιους αντικαταστάτες του, τον Βερίσιμο και τον Μοράτο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ