ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σλόβαν - Ζέμπλιν 4-2: Εκπληκτική ανατροπή από το 0-2, πριν από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό

Οι παίκτες της Σλόβαν κόντρα στον Ολυμπιακό
Οι παίκτες της Σλόβαν κόντρα στον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Η Σλόβαν επικράτησε 4-2 της Ζέμπλιν για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σλοβακίας, στο τελευταίο ματς πριν από την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται την Πέμπτη (4/8, 22:00, COSMOTE SPORT, LIVE SPORT24).

Στο τελευταίο παιχνίδι τους οι Σλοβάκοι πριν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα επικράτησαν 4-2 της Ζέμπλιν για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάνοντας μάλιστα εκπληκτική ανατροπή.

Η Σλόβαν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους β' μέρους βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2. Ωστόσο, στο β' μέρος έφερε τα πάνω κάτω. Στο 60' μείωσε ο Μπαρσεγκιάν, με τον Γκριν να ισοφαρίζει στο 72'.

Ο Ούτσε Άκγμπο πέτυχε την ανατροπή, με το αυτογκόλ του Γεράμπεκ να διαμορφώνει το τελικό 4-2 υπέρ του προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Η ενδεκάδα της Σλόβαν: Τρνόβσκι, Λοβάτ, Κρίζαν (78' Ζμράλ), Βοέτ (46' Αμπένια), Χρντσαρ, Μουστάφιτς, Άγκμπο, Κακβετάτζε, Χόλμαν (49' Μπαρσεγκιάν), Τσάβριτς (46' Γκρίν), Μέντβεντ (46' Σάπονιτς).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ