ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Σκάλιτσα 3-0: Άνετη νίκη πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Σκάλιτσα 3-0: Άνετη νίκη πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
INTIME

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας σκόραρε τρεις φορές μέσα σε 20 αγωνιστικά λεπτά και έφτασε σε άνετη νίκη με 3-0 επί της Σκάλιτσα, λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό με φόντο τα playoffs του Europa League.

Με πολύ καλή ψυχολογία θα παραταχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (11/8) κόντρα στον Ολυμπιακό η Σλόβαν Μπρατισλάβας, με την ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις να επικρατεί το βράδυ της Κυριακής (7/8) με το ευρύ 3-0 της Σκάλιτσα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σλοβακίας.

Η αναμέτρηση έλαβε χώρα στο "Τέχελνε Πόλε" εκεί που θα συναντήσει τους ερυθρόλευκους στη ρεβάνς του 1-1 στο Φάληρο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον προπονητή της να κρατάει μάλιστα στο αρχικό σχήμα μόνο τέσσερις από τους παίκτες του αγωνίστηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (τους Τσόβαν, Κάσια, Ζμρχαλ και Γκριν).

Παρά τις αλλαγές, η Σλόβαν δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη, με τον Ζμρχαλ να ανοίγει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+2') και να δίνει κατόπιν τη σκυτάλη στους Σάπονιτς και Χμσαρ, με τον πρώτο να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του στο 52' και τον δεύτερο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 66ο λεπτό.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα για την Σλόβαν, μετά την ήττα της στην πρεμιέρα, με το αποτέλεσμα αυτό να της επιτρέπει να σκαρφαλώσει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 9 βαθμούς έπειτα από τέσσερα ματς.

Η σύνθεση της Σλόβαν: Τσόβαν, Χμτσαρ, Κάσια (84' Κανκάβα), Βόετ, Λόβατ, Άγκμπο, Μουστάφιτς, Τσάβριτς (40' Μπαρσεγκιάν), Γκριν (58' Ραμίρες), Ζμραλ (58' Μεντβέντεφ), Σάπονιτς (84' Μένβεντ)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ