ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σλάβια: Τεσσάρα με ροτέισον πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Οι παίκτες της Σλάβια πανηγυρίζουν το γκολ επί του Παναθηναϊκού | 4 Αυγούστου 2022
Οι παίκτες της Σλάβια πανηγυρίζουν το γκολ επί του Παναθηναϊκού | 4 Αυγούστου 2022 IN TIME SPORTS

Η Σλάβια Πράγας επικράτησε 4-1 της Ζλιν για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Τσεχίας με τον Τρπισόφσκι να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (11/8) με τον Παναθηναϊκό.

Η Σλάβια Πράγας την Κυριακή το βράδυ αντιμετώπισε τη Ζλιν για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Τσεχίας και είχε έυκολο έργο καθώς επικράτησε με 4-1, πήρε τους πρώτους της βαθμούς στη σεζόν με τον Τρπισόφσκι να ξεκουράζει αρκετούς ποδοσφαιριστές του και να έχει επτά αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό στην ενδεκάδα.

Ο Ίτσα στο 10' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο ντεμπούτο του 20χρονου τη φετινή σεζόν. Ο Γιούρασεκ στο 31' έκανε το 2-0 για τη Σλάβια. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Γιάβο στο 49' αλλά στο 70' η Ζλιν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πρόχατζκα.

Στο 85' η Σλάβια "καθάρισε" τη νίκη καθώς ο Σραντζ διαμόρφωσε το 3-1. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Γιούρασεκ στο 90+2' κάνοντας το 4-1.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γ. Τρπισόφσκι): Μάντους, Ντούντερα (66’ Μάσοπουστ), Κατσάραμπα, Σάντος, Γιούρασεκ, Χρόμαντα (83’ Χόλες), Έβερτον (66’ Σραντζ), Σέβτσικ (66’ Τιεχί), Λινγκρ (76’ Ουσόρ), Ίτσα, Γιούρετσκα

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ