ΕΒΕΡΤΟΝ

Sky Sports: "Ο Μπενίτεθ συμφώνησε με την Έβερτον"

Ο Ράφα Μπενίτεθ σε αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης για την La Liga απέναντι στην Χετάφε (5 Δεκεμβρίου 2015)
Ο Ράφα Μπενίτεθ σε αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης για την La Liga απέναντι στην Χετάφε (5 Δεκεμβρίου 2015) @ 2015 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Ράφα Μπενίτεθ αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να υπογράψει στην Έβερτον καθώς συμφώνησε με το σύλλογο σε σημεία-κλειδιά για το νέο συμβόλαιό του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αγγλικού Sky Sports.

Μία ανάσα από το να ανακοινώσει το διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της είναι η διοίκηση της Έβερτον. Σύμφωνα με το Sky Sports, αυτός θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Ράφα Μπενίτεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να συμφωνεί σε βασικές πτυχές του συμβολαίου που του πρότειναν οι μπλε του Λίβερπουλ και να αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να το υπογράψει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, ο Μαδριλένος τεχνικός θα γίνει ο πέμπτος προπονητής τα ισάριθμα τελευταία χρόνια που θα κάτσει στον πάγκο των ζαχαρωτών, με τον 61χρονο να επιστρέφει μάλιστα στην πόλη του Μέρσεϊσαϊντ 11 χρόνια από τότε που άφησε την Λίβερπουλ, έχοντας κατακτήσει μαζί της ένα Champions League και ένα FA Cup στα έξι χρόνια (2004-2010) που υπηρέτησε τους κόκκινους.

Σημειώνεται πως μετά την αποχώρησή του από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2010, ο Μπενίτεθ εργάστηκε κατά σειρά σε Ίντερ, Τσέλσι, Νάπολι, Ρεάλ και Νιούκαστλ ενώ την τελευταία διετία εργαζόταν στην Κίνα έχοντας το τιμόνι της Ντάλιαν Προ.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ