ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Sky Sports: "Ο Εμπαπέ νιώθει ότι τον κρατάνε στην Παρί ενάντια στην επιθυμία του να φύγει για τη Ρεάλ"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί © 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι δυσαρεστημένος με τη στάση της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς θέλει οι Παριζιάνοι να απαντήσουν θετικά στην πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του.

Το σίριαλ για τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει κορυφωθεί, καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού παζαριού.

Δημοσίευμα του αγγλικού "Sky Sports" αναφέρει ότι ο 22χρονος Γάλλος φορ είναι δυσαρεστημένος με τη στάση της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς νιώθει ότι οι Παριζιάνοι θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα κόντρα στη θέλησή του.

Από την πλευρά του Εμπαπέ ισχυρίζονται ότι ο σύλλογος είχε υποσχεθεί ότι θα τον άφηνε να φύγει από το Παρίσι έναντι 180 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο δεν έκαναν αποδεκτή την πρόταση της Ρεάλ κοντά σε αυτό το νούμερο (170 εκ. ευρώ +10 μπόνους).

Αν δεν έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές, τότε η Ρεάλ θα προχωρήσει στο εναλλακτικό σχέδιο, να υπογράψει μαζί του τον προσεχή Ιανουάριο, προκειμένου να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LIGUE 1 LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ