ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκόρερ και… μάντης ο Φελαϊνί

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 17: Marouane Fellaini of Belgium celebrates scoring his team's first goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group H match between Belgium and Algeria at Estadio Mineirao on June 17, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Jeff Gross/Getty Images) Getty Images

Ο Μαρουάν Φελαϊνί ήταν σίγουρος πως το Βέλγιο θα πετύχαινε δύο γκολ στην πρεμιέρα του Μουντιάλ και το έδειξε και στην κάμερα (video).

Η Αλγερία προηγήθηκε στο 25′ με το εύστοχο πέναλτι του Φεγκουλί και έβαλε δύσκολα στο Βέλγιο με το… καλημέρα του Μουντιάλ, ωστόσο οι “κόκκινοι διάβολοι” πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μέρος με τα γκολ των Φελαϊνί (65′) και Μέρτενς (80′).

Αμφότεροι εξελίχτηκαν σε “χρυσές αλλαγές” για τον Μαρκ Βίλμοτς ο οποίος τους άφησε στον πάγκο στο ξεκίνημα και έτσι έβαλαν το Βέλγιο από νωρίς στη θέση του οδηγού του ομίλου στην πρώτη του μάλιστα συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση μετά το 2002.

Ένα από τα “παράξενα” πάντως του αγώνα ήταν η φοβερή έμπνευση του Μαρουάν Φελαϊνί λίγο πριν τη σέντρα, με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προβλέπει πως η ομάδα του θα σκόραρε δις κόντρα στους Αφρικανούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ