Σκόραρε στο CL της Ασίας ο “Ρίμπο”

ριμπο
Το τρίτο του τέρμα, με τη φανέλα της Κουρουβτσί πέτυχε ο Ριβάλντο γράφοντας το 2-1 στον αγώνα με την Ιρανική Σαΐπα, ο οποίος έληξε ισόπαλος με 2-2
Ένα ακόμη τέρμα, το τρίτο προσωπικό του με τη φανέλα της Κουρουβτσί του Ουζμπεκιστάν, πέτυχε ο Ριβάλντο, το βράδυ της Τετάρτης. Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, σκόραρε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με την Σαΐπα του Ιράν, στο πλαίσιο του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ρίμπο με το τέρμα του, έδωσε προβάδισμα στην Κουρούβτσι με 2-1, όμως η ομάδα από το Ουζμπεκιστάν ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος, διατηρώντας πάντως το πλεονέκτημα για πρόκριση έπειτα από τον αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα της, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.