Σκέψεις για μετάθεση της πρεμιέρας

Λόγω του Κυπέλλου Ελλάδος στην Football League σκέφτονται την μετάθεση της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 29 Σεπτεμβρίου, όπως προέκυψε μετά την συνάντηση με τον ΠΣΑΠ.
Σκέψεις για την μετάθεση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 29 Σεπτεμβρίου υπάρχει από την διοργανώτρια αρχή, λόγω του Κυπέλλου Ελλάδος.
Συγκεκριμένα την Δευτέρα (9/9) στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής υπήρξε συνάντηση της Football League, με τον ΠΣΑΠ, τους αρχηγούς των ομάδων της κατηγορίας και τους προπονητές.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα οικονομικά προβλήματα των ΠΑΕ που έχουν να κάνουν με τις πληρωμές των αθλητών, η αξιοπιστία και η διαφάνεια στο πρωτάθλημα, καθώς και τα κρούσματα βίας.
Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της μετάθεσης, το πρωτάθλημα να έχει αποφασιστεί να ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου και η ΕΠΟ έχει ορίσει την 1η φάση του Κυπέλλου στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου και τη 2η φάση στις 25 και 26 του ίδιου μήνα.
Έτσι δημιουργείται ένα πρόβλημα με τις ημερομηνίες και από την στιγμή που δεν μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα του Κυπέλλου, τότε θα μετατεθεί η πρεμιέρα της Football League.