ΑΡΗΣ

Σιστόν η νέα μετεγγραφή

Σιστόν η νέα μετεγγραφή
Σιστόν-Φερέρ

Ο Ντιόγκο Ροντρίγκεζ Σιστόν είναι το νέο απόκτημα των "κιτρίνων", όπως ανακοίνωσε και επίσημα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η ΠΑΕ Άρης

Ο Σιστόν αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, είναι γεννημένος στις 25/1/1981, έχει αγωνιστεί στη Βάσκο ντα Γκάμα, στην ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά, στη Σάντα Κλάρα και έχει διατελέσει διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Βραζιλίας.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής μέσω της ιστοσελίδας της, η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε με τον πλέον επίσημο τρόπο την αγορά του παίκτη:

"" Ο Άρης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Ντιόγο Ροντρίγκες Σιστόν για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Βάσκο Ντα Γκάμα. Αγωνίστηκε μία χρονιά στο Ισραήλ με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και τα τρία τελευταία χρόνια ανήκει στην Πορτογαλική Σάντα Κλάρα. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα U-20 της Βραζιλίας", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Το παρελθόν του Σιστόν

- Στη Σάντα Κλάρα ήταν συμπαίκτης με τον Αγκολέζο ποδοσφαιριστή της SKODA Ξάνθης, Φρανσίσκο Ζουέλα.

- Μέχρι το 2001 ήταν τακτικό μέλος της εθνικής Βραζιλίας κάτω των 20 ετών με συμπαίκτες του μεγάλα αστέρια όπως τους Μαϊκόν (Μονακό, Ίντερ), Έντου Ντρακένα (Φενερμπαχτσέ, Ολυμπιακός), Αντριάνο (Ίντερ), Ζούλιο Μπαπτίστα (Σεβίλη, Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ), Ρόμπερτ (Φέγενορντ, Ρεάλ Μπέτις), Κακά (Μίλαν) και Έβερθον (Ντόρτμουντ, Σαραγόσα).

- Το 2001 στη Βάσκο Ντα Γκάμα ήταν συμπαίκτης με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη και της ΑΕΚ, Σέρτζιο Μαρικά.

- Στην 3ετή θητεία του στη Βάσκο Ντα Γκάμα, υπήρξε συμπαίχτης με τους Ρομάριο, Ζουνίνιο Παουλίστα, Εντμούντο και Ρικάρντο Μπόβιο (Παναθηναϊκός).

- Το 2002 αντιμετώπισε τον πρώην τερματοφύλακα του Άρη, Αλεξάντρε Νέγκρι ο οποίος τότε φορούσε τη φανέλα της Πόντε Πρέτα.

- Το πρώτο εξάμηνο του 2003 υπήρξε συμπαίκτης, με τον νέο επιθετικό του Άρη, τον Άντερσον Κόστα που εκείνη την περίοδο άρχισε να καθιερώνεται στην ενδεκάδα της Βάσκο Ντα Γκάμα.
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ