ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σισέ: "Ο Αγκιμπού είναι ένας μικρός αδερφός για μένα"

Ο Παπέ Σισέ με τον Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζουν γκολ του Ολυμπιακού
Ο Παπέ Σισέ με τον Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζουν γκολ του Ολυμπιακού INTIME

Παπέ Σισέ και Αγκιμπού Καμαρά πριν από την αναμέτρηση της Σενεγάλης με τη Γουϊνέα για το Κόπα Άφρικα, παραχώρησαν μια συνέντευξη με αφορμή την αναμέτρηση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη σχέση που έχουν φτιάξει, μέσω του Ολυμπιακού.

Η Σενεγάλη αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με τη Γουϊνέα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Άφρικα, ωστόσο οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που κλήθηκαν στο τουρνουά, μίλησαν στο "wiwsport.com" για την αναμέτρηση πριν από τη διεξαγωγή της για όσα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από αυτό το παιχνίδι.

Παράλληλα αναφέρθηκαν στη σχέση που έχουν δημιουργήσει μέσω των ερυθρολεύκων, στη συμβίωση που έχουν στο κοινό ξενοδοχείο, αλλά και τον ποδοσφαιριστή που ιδανικά θα ήθελαν να αποφύγουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: Για το παιχνίδι της Σενεγάλης με τη Γουϊνέα: Σισέ: "Η Γουινέα δεν ήταν ποτέ εύκολη καθώς είμαστε γείτονες. Είναι ένα ντέρμπι οπότε ένα ματς που δεν θα είναι εύκολο. Δεν έχω κάποιο παιχνίδι στο μυαλό μου".

Αγκιμπού: "Ναι σίγουρα. Είναι ντέρμπι. Είμαι πολύ μικρός αλλά θυμάμαι ακόμα αυτά που έλεγαν οι μεγαλύτεροί μου. Τώρα το παρελθόν παραμένει παρελθόν. Σήμερα, πρέπει να γράψουμε τη δική μας ιστορία".

Για τη μεταξύ τους αναμέτρηση: Σισέ: "Ο Αγκιμπού είναι ένας μικρός αδερφός τον οποίο σέβομαι πολύ. Είναι περίεργο αλλά είναι επίσης ωραίο να τον συναντάς ως αντίπαλο. Μπορούμε να το θυμόμαστε αυτό στη συνέχεια στον σύλλογο, αλλά ελπίζω να τον κερδίσω".

Αγκιμπού: "Ο Πάπε είναι καλός φίλος. Θα συναντηθούμε και είναι σίγουρο ότι όλοι θα θέλουν τη νίκη. Είναι λίγο περίεργο γιατί έχουμε συνηθίσει να είμαστε στην ίδια ομάδα. Αλλά, ο καθένας μας θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του".

Για το πως συμβιώνουν οι δύο ομάδες στο ξενοδοχείο και αν αποφεύγουν η μία την άλλη: Σισέ: "Δεν αποφεύγουμε ο ένας τον άλλον. Είναι μια διοργάνωση όπου χαίρεσαι πάντα να συναντάς τους συμπαίκτες σου. Δίνουμε προσοχή στον κορονοϊό. Χαίρομαι που τον βλέπω εδώ".

Αγκιμπού: "Υπάρχουν πολλοί παίκτες που γνωρίζονται και στις δύο ομάδες. Ζούμε καλά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μόνο ποδοσφαιρικός αγώνας κι ας είναι ντέρμπι".

Για το ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελαν να αποφύγουν οι ομάδες: Σισέ: "Δεν υπάρχει παίκτης από τη Γουινέα που δεν θα ήθελα να γνωρίσω. Ακόμα χαίρομαι που τους γνωρίζω. Είναι μια μεγάλη, νεανική και δυναμική ομάδα που θέλει να κερδίσει κάτι. Θα είναι λοιπόν πρόκληση για εμάς να τους νικήσουμε".

Αγκιμπού: "Δεν προσηλώνομαι σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Η Σενεγάλη έχει μεγάλη ομάδα και θα την αντιμετωπίσουμε με φιλοδοξία. Τους σεβόμαστε αλλά τους φοβόμαστε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ