ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σισέ για το γκολ με Ατρόμητο: "Είναι αφιερωμένο στον ανιψιό μου, μου λείπει πολύ"

Ο Παπέ Σισέ στις δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού
Ο Παπέ Σισέ στις δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού PRINT SCREEN

Ο Παπέ Σισέ σε δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε με τον Ατρόμητο στο ανιψάκι του πέθανε τον περασμένο Αύγουστο, αλλά και τη γυναίκα του που την έχει πάντα μαζί του.

Ο Σίσε επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με τον Ολυμπιακό και πέτυχε γκολ με τα ερυθρόλευκα στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, ένα γκολ για το οποίο ξέσπασε σε λυγμούς στον ώμο του Μαρσέλο.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ μιλώντας στο κανάλι των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αφιέρωση που έκανε στο γκολ, το οποίο ήταν για τη γυναίκα του και το ανιψάκι του, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή τον περασμένο Αύγουστο.

Για το γκολ που πέτυχε: "Είμαι χαρούμενος για το γκολ που κατάφερα να κερδίσω την ομάδα, αν και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την ομάδα, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα, έτσι έκανα και σήμερα".

Για την επιστροφή του με τα ερυθρόλευκα: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ήμουν καιρό εκτός παιχνιδιών. Περίμενα πολύ αυτή την επιστροφή. Χάρηκα πολύ που ξαναβρήκα την ομάδα, που ξαναφόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού και βοήθησα την ομάδα".

Για τις συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού: "Είναι αποτέλεσμα της πολλής δουλειάς αυτό που συμβαίνει. Δουλεύουμε πολύ. Ήταν κάτι αναμενόμενο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις και φυσικά να επιστρέψει ακόμα και στην κορυφή. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι το φινάλε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι το τέλος για να είμαστε και πάλι πρωταθλητές".

Για την αφιέρωση στο γκολ που έκανε: "Το γκολ είναι για τον ανιψιό μου. Μου λείπει πολύ. Είναι για τον ανιψιό μου και τη γυναίκα του. Τους έχω πάντα μαζί μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ