ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σιόβας: Στο στόχαστρο των Ράγιο Βαγιεκάνο και Οσασούνα ο 32χρονος στόπερ

Σιόβας: Στο στόχαστρο των Ράγιο Βαγιεκάνο και Οσασούνα ο 32χρονος στόπερ
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σιόβας, όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα συνεχίσει στην Ουέσκα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και την Οσασούνα να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο υποβιβασμός της Ουέσκα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Δημήτρης Σιόβας βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του μαζί δείχνουν ότι ο 32χρονος στόπερ ετοιμάζεται να αναζητήσει νέα σελίδα στην καριέρα του.

Ήδη, υπάρχουν δύο μνηστήρες από τη La Liga που έχουν δείξει το έντονο ενδιαφέρον τους. Η πρώτη εξ αυτών είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο και η δεύτερη είναι η Οσασούνα. Μάλιστα, η πρώτη έχει επικοινωνήσει ήδη με την Ουέσκα και έχουν υπάρξει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ισπανική ομάδα δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο και όπως όλα δείχνουν θα ανάψει το πράσινο φως για την πώλησή του. Στις συζητήσεις εμπλέκεται και ο Ίλια Ίβιτς ο οποίος εκπροσωπεί τον Δημήτρη Σιόβα και φυσικά χρειάζεται και η συγκατάθεσή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο η Ουέσκα είχε αποκτήσει τον Σιόβα από την Λεγκανιές προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ