ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σιόβας ή Κατσουράνης το δίλημμα του Σάντος

Καραγκούνης Κατσουράνης

Το δίλημμα του Φερνάντο Σάντος για τον αγώνα με την Σλοβακία είναι αν θα χρησιμοποιήσει τον Σιόβα ή τον Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας. Δεν αλλάζει η υπόλοιπη ενδεκάδα

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για την αναμέτρηση με την Σλοβακία θα ολοκληρωθεί σε λίγες ώρες με προπόνηση στον Άγιο Κοσμά (17.30) εκεί όπου ο Φερνάντο Σάντος θα δείξει και τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει.

Μετά τον τραυματισμό του Μαλεζά και την μη κλήση άλλου αμυντικού ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός καλείται να επιλέξει ανάμεσα στον Σιόβα και στον Κατσουράνη για τον παρτενέρ του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας.

Η λογική λέει ότι αυτός θα είναι ο Κατσουράνης που έχει παίξει εκεί ξανά στο παρελθόν, ωστόσο όταν οπισθοχώρησε στο ματς με την Βοσνία η Εθνική μας “έχασε” τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Έτσι, δεν αποκλείεται ο Σιόβας να κάνει το ντεμπούτο του με την “γαλανόλευκη” φανέλα και ο Κατσουράνης θα διατηρηθεί στην μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα δύσκολα θα αλλάξει η υπόλοιπη ενδεκάδα. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης. Στην άμυνα οι Τοροσίδης, Σπυρόπουλος και Παπασταθόπουλος. Στην μεσαία γραμμή οι Τζιόλης, Φορτούνης, Μανιάτης και στην επίθεση Σαμαράς-Γκέκας.

Επίσης θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Σαλπιγγίδης-Νίνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ