Σιώπης: “Χάθηκε τεράστια ευκαιρία, ήταν αποτυχία το 0-0”

Ο Μανώλης Σιώπης δεν μάσησε τα λόγια του μετά το φινάλε του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Πλζεν στο ΟΑΚΑ, καθώς το θεωρεί αποτυχία.
Ο Παναθηναϊκός κόλλησε στο μηδέν κόντρα στην Πλζεν και ο Μανώλης Σιώπης στις δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το αποτέλεσμα ήταν αποτυχία.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανώλης Σιώπης στην COSMOTE TV: Για το ματς: “Από τη στιγμή που μείνανε με 10, το καλύτερο μας διάστημα ήταν το επόμενο 10λεπτο. Εκεί δημιουργήσαμε και κάναμε κάποιες φάσεις, μετά όταν παίξανε με 5 παίκτες πίσω, χάσαμε τη δημιουργία μας, δεν είχαμε πολλούς χώρους και μετά κύλησε ένα β’ ημίχρονο με λίγες φάσεις, νομίζω 1-2 και ήρθε το 0-0. Για εμάς είναι αποτυχία το 0-0 γιατί παίζανε με παίκτη λιγότερο. Κοιτάμε τη συνέχεια. Χάθηκε μία τεράστια ευκαιρία γι’ αυτό λέω ότι είναι αποτυχία το 0-0 για εμάς“.
Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου στο φινάλε: “Έτσι όπως έχουμε καταφέρει και έχουμε φέρει τη σεζόν εμείς με τα πολλά κακά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, πίεση θα υπάρχει γιατί πρέπει να είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος, στις κορυφαίες ομάδες του Europa League και δεν ήμαστε. Ο κόσμος θα γλυκαθεί μόνο αν φέρουμε το πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στην Ουγγαρία πρέπει να πάμε και να πάρουμε τη νίκη“.