Συνεχίζει στην Αμερική ο Ντάνι Φερνάντες

Τον δωδέκατο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού Ντάνι Φερνάντες.
Τον Ντάνι Φερνάντες γνωρίσαμε πρώτη φορά το 2003 όταν ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του αρχικά με τη μορφή δανεισμού. Μετά από πέντε χρόνια στον δικέφαλο του βορρά, ο Πορτογάλος άσος πήρε μεταγραφή στην Μπόχουμ για 1.2 εκατ. ευρώ.
Στην Γερμανία δεν κατάφερε να αγωνιστεί όσο θα ήθελε και κάπου εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς των δανεισμών σε Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Πανσερραϊκό.
Το 2011 υπέγραψε στην Κλουζ, όμως μετά από πέντε μήνες αποχώρησε και συμφώνησε με την Τβέντε. Ούτε εκεί στέριωσε και δόθηκε στη συνέχεια εκ νέου δανεικός σε ΟΦΗ, Πανθρακικό και Σαν Αντόνιο Σκόρπιονς.
Πλέον, ως ελεύθερος, ο 32άχρονος Φερνάντες συνεχίζει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα την ομάδα Ράγιο Οκλαχόμα Σίτι. Με την ελπίδα να παραμείνει εκεί για πάνω από μία σεζόν.
https://t.co/AR6fmv0Gky Rayo OKC Inks Goalkeeper Daniel Fernandes. #Elevate #RayoMomentum #NASL pic.twitter.com/h7Nm6JQxMN
— RayoOKC (@RayoOKC) Φεβρουάριος 2, 2016