ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σίμος: "Ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις συνθήκες"

Ο Γιώργος Σίμος σε προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων /31-5-2021
Ο Γιώργος Σίμος σε προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων /31-5-2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Σίμος, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος όχι μόνο από την ευρεία νίκη επί του Λιχτενστάιν αλλά την εν γένει εικόνα των διεθνών.

Η Εθνική Ελπίδων πέτυχε στο Λιχτενστάιν την πρώτη της νίκη (5-0) στο ντεμπούτο του Γιώργου Σίμου στον πάγκο της. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη στην προκριματική φάση του EURO 2021-23 και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, που δέχθηκε -και μετέφερε στους παίκτες του- τα συγχαρητήρια του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Θ. Ζαγοράκη με το τέλος της αναμέτρησης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Όχι μόνο από τη νίκη και το ευρύ σκορ αλλά την εν γένει παρουσία τους όλες αυτές τις μέρες στις προπονήσεις και τη μίνι προετοιμασία που έκαναν στο τέλος μιας δύσκολης σεζόν.

Ο Γιώργος Σίμος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, γιατί πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχαν μια ευρεία νίκη. Κι αυτό σε μια δύσκολη εποχή, καθώς τα περισσότερα παιδιά είχαν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους κι ενώ ουσιαστικά βρίσκονταν σε αγωνιστική απραξία, κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν μια μίνι προετοιμασία με την Εθνική και ανταποκρίθηκαν απόλυτα.

Είχα δηλώσει όταν ανέλαβα την ομάδα ότι πιστεύω στο ταλέντο και τις ικανότητες των παιδιών που απαρτίζουν την Εθνική Ελπίδων και αυτή η πίστη μου ενισχύθηκε τις έξι μέρες που δουλέψαμε μαζί, αλλά και στον σημερινό αγώνα. Επέδειξαν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν δεχθήκαμε καμία φάση, δεν απειληθήκαμε, ενώ από την άλλη πλευρά ήμασταν δημιουργικοί και παραγωγικοί.

Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για τη σημερινή εμφάνιση και το αποτέλεσμα του αγώνα. Τώρα εκείνο που έχει σημασία είναι να ξεκουραστούν τα παιδιά μετά από μια πολύ απαιτητική και δύσκολη σεζόν λόγω της πανδημίας, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεών μας στην προκριματική φάση του EURO 2021-23.

Τέλος είναι πολύ σημαντικό για μας ότι δεχθήκαμε τηλεφωνικά τα συγχαρητήρια του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Θεόδωρου Ζαγοράκη, κάτι που έκανε χαρούμενα και τα παιδιά μόλις τους το ανακοίνωσα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ