REX TIPS

Σήμερα θα κοιμηθούμε αργά

Σήμερα θα κοιμηθούμε αργά
AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC, POOL

O Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για τον ημιτελικό Αγγλία - Δανία στο Wembley.

Γεια είμαι ο Rex, το πρωί την ώρα που ετοιμαζόμουν για την μελέτη μου, άκουσα από το διπλανό μπαλκόνι ένα τραγούδι, που το θεώρησα σημαδιακό. "Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, να πάμε κατευθείαν για δουλειά" έλεγε. Η δική μου η δουλειά είναι, να είμαι απόλυτα διαβασμένος, ενήμερος και έτοιμος για δράση στο Euro και όπως γνωρίζετε την κάνω υπέροχα. Όμως το μήνυμα το πήρατε: σήμερα θα έχουμε ξενύχτι, δηλαδή θα πάμε για παράταση.

Παράταση

Προσέξτε το σκεπτικό μου: η Ιταλία και η Ισπανία που βρέθηκαν στο χθεσινό ημιτελικό, χρειάστηκαν να περάσουν από τις επίπονες διαδικασίες. Οι Ιταλοί έπαιξαν παράταση στους 16 με τους Αυστριακούς, οι Ισπανοί παράταση με τους Κροάτες και πέναλτι με τους Ελβετούς ενώ και το μεταξύ τους ματς οδηγήθηκε στην παράταση και τελικά στα πέναλτι.

Οι σημερινοί μονομάχοι καθάρισαν και τα δύο παιχνίδια που έδωσαν στην κανονική διάρκεια. Μάλιστα οι Άγγλοι δεν έχουν δεχτεί γκολ σε ολόκληρη την διοργάνωση και έχουν τέρματα 6-0 στα νοκ άουτ. Οι Δανοί έχουν τέρματα 6-1 μιλώντας πάντα για τα νοκ άουτ. Η διοργάνωση είναι δύσκολη, οι διαφορές μικρές και έχω διαβάσει καλά την ιστορία των EURO. Κρύβει πολύ δράμα και πολλές εκπλήξεις. Σήμερα λοιπόν, δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αν θα έχουμε δράμα και οι Άγγλοι αντί να χοροπηδάνε θα κλαίνε. Πιστεύω όμως πως θα έχουμε πολλή αγωνία και πράγματι θα κοιμηθούμε αργά. Το να πάει στην παράταση το Αγγλία-Δανία, δηλαδή να έρθει ισόπαλο στην κανονική διάρκεια δίνεται στο 3,70 από την Stoiximan. Τι αναλυσάρα έκανα ξανά ο άτιμος.

Το πρώτο γκολ στο τέρμα του Πίκφορντ

Υπάρχει και κάτι ακόμη, η άμυνα των Άγγλων δεν έχει δεχθεί γκολ, σε ολόκληρη την διοργάνωση. Πριν το τουρνουά έκανα μελέτη, η οποία επιβεβαιώθηκε και στην διοργάνωση. Τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο μπαίνουν τα γκολ πολύ πιο εύκολα. Δεν ταιριάζει με την λογική του σύγχρονου ποδοσφαίρου να φθάσει μία ομάδα στον τελικό, δίχως να δεχτεί γκολ. Οι Δανοί θα είναι αυτοί που θα σκοράρουν για πρώτη φορά στην εστία του Πίκφορντ και το να πετύχουν over 0,5 γκολ, δίνεται στο 1,78 από την Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ