REX TIPS

Σήμερα τα λιοντάρια θα γράψουν ιστορία

Σήμερα τα λιοντάρια θα γράψουν ιστορία
JUSTIN TALLIS, POOL PHOTO VIA AP

Γεια είμαι ο Rex και σήμερα είναι μία μεγάλη ημέρα.

Έφθασε η ώρα, τα λιοντάρια να γράψουν ιστορία και να αποκλείσουν επιτέλους τους Γερμανούς. Δεν θα ξαναβρούν ποτέ καλύτερες προϋποθέσεις. Έχω μελετήσει σκληρά και έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Ο συμπαθής Λεβ που κάνει συνεχώς ανασκαφές στο ρουθούνι του, πληγώθηκε από την ομοσπονδία που συμφώνησε με τον Φλινκ. Προσπαθεί λοιπόν να αποδείξει πως είναι ένα τεράστιος προπονητής, που είναι έτοιμος να ανάβει τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Θα χτυπήσουν στην πλάτη της άμυνας

Για να πείσει χρησιμοποιεί την πιο επιθετική τακτική στην διοργάνωση. Όλοι παίζουν πάνω από την σέντρα και το πιο εύκολο, είναι να χτυπήσεις με αντεπιθέσεις τους Γερμανούς. Ένα πράγμα έχει καλό η Εθνική Αγγλίας σε αυτό το τουρνουά. Έχουν καλή, σκληρή άμυνα, δεν έχουν φάει ακόμα γκολ. Το μηδέν μπορεί να μην καταφέρουν να το κρατήσουν απέναντι στους Γερμανούς, όμως θα τους είναι πολύ εύκολο, να τους χτυπήσουν με ταχύτητα στην αργή τους άμυνα, που βρίσκεται υπερβολικά ψηλά στο γήπεδο. Στο 1,80 δίνεται στη Stoiximan η πρόκριση της Αγγλίας.

Πιστοί στον προπονητή τους

Ότι και να μου πείτε για τους Σουηδούς τους συμπαθώ. Μου θυμίζουν τον φίλο μου τον Αζόρ. Άριστα εκπαιδευμένος ο Αζόρ, κάνει ό,τι του πει το αφεντικό του. Με το που σφυρίζει, με το που κάνει παλαμάκια στέκεται σούζα, δεν παίρνει την παραμικρή πρωτοβουλία. Αυτό φυσικά πολλές φορές έχει και τα καλά του, καθώς αποφεύγει κακοτοπιές, όμως δεν ζεις έτσι ανάλαφρα και όμορφα την ζωή σου. Το καλό είναι, πως εγώ δεν έχω αφεντικό, με τον Αλέξανδρο είμαστε φιλαράκια, δηλαδή να σας πω την αλήθεια, ό,τι θέλω τον κάνω. Αυτή η προσήλωση των παικτών στον προπονητής του, είναι το μεγάλο όπλο των Σουηδών. Ιδιαίτερη ποιότητα δεν έχουν, όμως είναι απόλυτα πιστοί στο πλάνο και ξέρουν τι παίζουν. Βρήκαν και αντίπαλο χαμηλού επιπέδου στους 16 και θα πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά, είτε εύκολα είτε δύσκολα. Η πρόκριση της Σουηδίας δίνεται στο 1,70 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ