ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Σήμερα η εκδίκαση στο CAS της έφεσης του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η αποχώρηση του Χουάνκαρ από το Καραϊσκάκης με φορείο
Η αποχώρηση του Χουάνκαρ από το Καραϊσκάκης με φορείο EUROKINISSI SPORTS

Το CAS θα εκδικάσει σήμερα την προσφυγή του Ολυμπιακού εις βάρος της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αναφορικά με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 22 Οκτωβρίου, το οποίο διεκόπη μετά από τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Η εκδίκαση στο CAS για το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης που διεκόπη μετά από τραυματισμό του Χουάνκαρ θα διεξαχθεί σήμερα (06/02).

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε το προκαταρκτικό στάδιο στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο με την ανταλλαγή υπομνημάτων ολοκληρώθηκε και μάλιστα ακολουθήθηκε ταχεία διαδικασία για την επίλυση της διαφοράς, προκειμένου να εκδοθεί και η απόφαση το συντομότερο δυνατό.

Υπενθυμίζεται, ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είχε απορρίψει την έφεση, που είχε ασκήσει ο Ολυμπιακός κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, σύμφωνα με την οποία το ντέρμπι κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση ενός βαθμούς, πρόστιμο και ποινή δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Να σημειωθεί ότι από την ποινή κεκλεισμένων των θυρών έχει εκτίσει ήδη τη μια αγωνιστική και θα εκτίσει άλλη μια αγωνιστική με τον Αστέρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 25 Φεβρουαρίου.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ