LA LIGA

Σιμεόνε: "Η Μαδρίτη είναι ερυθρόλευκη"

Σιμεόνε: "Η Μαδρίτη είναι ερυθρόλευκη"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε χαρακτήρισε την κατάκτηση του τίτλου ως μία από τις σημαντικότερες ημέρες στην ιστορία της Ατλέτικο ενώ ο Βίγια έκανε λόγο για παίκτες... πολεμιστές.

"Είναι τεράστια η χαρά και δεν μπορώ να την εξηγήσω. Πρέπει να ευχαριστήσω τους παίκτες και στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν όπως ο Μιγκέλ Άνχελ Χιλ, ο Ενρίκε Θερέθο... Και ο Λουίς (Αραγονές) που έπαιξε σίγουρα άμυνα μαζί μας.

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιους", τόνισε ο περιχαρής τεχνικός των "ροχιμπλάνκος" και πρόσθεσε:

"Σήμερα είναι μία από τις πιο σημαντικές ημέρες στην ιστορία της Ατλέτικο. Το να παίρνουμε το πρωτάθλημα μέσα στη Βαρκελώνη μας δίνει μεγάλη χαρά.

Σιμεόνε: "Η Μαδρίτη είναι ερυθρόλευκη"

Σήμερα η Μαδρίτη είναι ερυθρόλευκη. Γράψαμε ιστορία αλλά έχουμε να παίξουμε και το ερχόμενο Σάββατο..."

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Kάναμε ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα έπαιξε φοβερά σε ένα επικό παιχνίδι, απαντώντας με δουλειά και ταπεινότητα.

Στο πρώτο μέρος δεν πήγαμε άσχημα: παίζαμε καλά, οι τραυματισμοί ήταν σημαντικοί και γνωρίζαμε ότι έπρεπε να αντέξουμε για 70 λεπτά με μία μόνο αλλαγή στη διάθεσή μας.

Σιμεόνε: "Η Μαδρίτη είναι ερυθρόλευκη"

Είχα πει στα παιδιά ότι πηγαίναμε καλά και ότι έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τη δυσκολία τους να κρατήσουν τη νίκη.

Η αποθέωση που γνωρίσαμε στο φινάλε στο Καμπ Νόου είναι ένα από τα ομορφότερα πράγματα στο ποδόσφαιρ, το χειροκρότημα είναι το τέλειο φινάλε για μας.

Αυτή η νίκη είναι ένα σπάνιο συναίσθημα, σήμερα πάρα πολύς κόσμος δεν μπορούσε να έρθει στο στάδιο για να συμμετάσχει στη γιορτή μας.

Όταν νικάς σε Μπερναμπέου, Βαλένθια, Σεβίλλη και οι αντίπαλοί σου λένε πως το άξιζες, είναι ακόμα πιο ωραίο".

Σιμεόνε: "Η Μαδρίτη είναι ερυθρόλευκη"

Από την πλευρά του ο Νταβίντ Βίγια δήλωσε: "Ο Τσόλο είναι τα πάντα εδώ. Είναι ο άνθρωπος που μας δίνει δύναμη. Με τις γνώσεις του και πολλούς πολεμιστές, τα καταφέραμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που προσθέσαμε το κερασάκι σε μία επιτυχημένη σεζόν. Αυτό το ματς ήταν ο καθρέφτης όλης της χρονιάς. Δώσαμε ό,τι είχαμε.

Σιμεόνε: "Η Μαδρίτη είναι ερυθρόλευκη"

Είχαμε τα πάντα εναντίον μας σήμερα, με δύο τραυματισμούς (σ.σ. Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν) αλλά μάθαμε πώς να αντιδράσουμε.

Ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας στη La Liga. Στα 10 τελευταία ματς του πρώτου μέρους το δείξαμε αυτό. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα, απέναντι στη Μπαρτσελόνα, θα είχε καταρρεύσει στο στάδιό τους, όχι όμως εμείς".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ