CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: "Δεν κρίθηκε τίποτα"

Σιμεόνε: "Δεν κρίθηκε τίποτα"

O Nτιέγκο Σιμεόνε έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών της Ατλέτικο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ισοπαλία 0-0 έληξε η αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο ενώ η Ατλέτικο ισορρόπησε το παιχνίδι στην επανάληψη. Ο προπονητής της Ατλέτικο Ντιέγκο Σιμεόνε, δήλωσε ότι δεν κρίθηκε τίποτα όσον αφορά την πρόκριση στα ημιτελικά.

" Η πρόκριση είναι ανοιχτή. Η Ρεάλ έπαιξε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Όμπλακ τα πήγε περίφημα κυρίως στην ευκαιρία του Μπέιλ. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε και αλλάξαμε την μορφή του αγώνα. Το δεύτερο ημίχρονο είναι περίπου το ματς που είχαμε φανταστεί.

Ο Μάτζουκιτς έπαιξε καλά εναντίον του Ράμος και του Βαράν. Ο επαναληπτικός την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι ένα παιχνίδι που θα ευχαριστηθούν όλοι. Στο Μπερναμπέου πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο στην έδρα μας. Η Ρεάλ θα παίξει όπως έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και εμείς πρέπει να αγωνιστούμε με μεγαλύτερη ένταση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ