ΑΕΚ

Σιμάνσκι: "Η καλύτερη σεζόν της ζωής μου φέτος με την ΑΕΚ"

Σιμάνσκι: "Η καλύτερη σεζόν της ζωής μου φέτος με την ΑΕΚ"
Ο Νταμιάν Σιμάνσκι INTIME

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι βρίσκεται στην Πολωνία, καθώς είναι στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για τα ματς του Ιουνίου και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πέρασμά του στην ΑΕΚ.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι πανηγύρισε τους πρώτους τίτλους της καριέρας του, καθώς με τη φανέλα την ΑΕΚ πανηγύρισε το νταμπλ για τη σεζόν 2023.

Ο Πολωνός μέσος "εξαργύρωσε" αυτές τις επιτυχίες, αλλά και την καλή αγωνιστική του εικόνα με τα κιτρινόμαυρα με μια ακόμα κλήση στην εθνική Πολωνίας του Φερνάντο Σάντος. Μιλώντας σε Μέσα της χώρας του στο πλαίσιο της προετοιμασίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας των αγώνων του Ιουνίου, αναφέρθηκε στη σεζόν που διένυσε με την ΑΕΚ, η οποία ήταν η καλύτερη της καριέρας του.

"Ακούω στις οδηγίες του προπονητή και σε όσα περιμένει από μένα. Ξέρω ότι στην ΑΕΚ είχα την καλύτερη σεζόν της ζωής μου. Η εμπιστοσύνη μου έχει αυξηθεί και θα κοιτάξω να «μεταφέρω» τις καλές μου εμφανίσεις στον σύλλογο και στην Εθνική ομάδα. Σίγουρα θα είμαι έτοιμος", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Νταμιάν Σιμάνσκι.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ