ΑΕΚ

Σιμάνσκι: "Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις ένα ντέρμπι"

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι
Ο Νταμιάν Σιμάνσκι EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι ψηφίστηκε από τους φίλους της ΑΕΚ ως MVP στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Πολωνός μέσος στις δηλώσεις του στο κανάλι της Ένωσης αμέσως μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Η ΑΕΚ θριάμβευσε στην OPAP Arena, επικρατώντας 2-0 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής με τους Ορμπελίν Πινέδα και Νίκλας Ελίασον να χρίζονται σκόρερ. Καλύτερος παίκτης όμως για τους φίλους της ΑΕΚ ήταν ο Σιμάνσκι, που έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και μοίρασε και ασίστ στο δεύτερο γκολ.

Ο Πολωνός μέσος στις δηλώσεις του στο κανάλι της ΑΕΚ αμέσως μετά το ματς ανέφερε ότι τόσο η νίκη, αλλά και το βραβείο που παρέλαβε ο ίδιος, είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις ένα ντέρμπι. Ξέραμε ότι επρόκειτο να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Βάλαμε τα δυνατά μας, είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς. Μας βοηθάει να είμαστε στην κορυφή. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο".

Για το βραβείο του MVP: "Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Φυσικά, είμαι χαρούμενος που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί το σημερινό αποτέλεσμα ήταν αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας. Είμαστε μια ομάδα, συνεχίζουμε".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ