ΣΠΑΡΤΗ

Σημάδια διάλυσης στη Σπάρτη

FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΠΑΡΤΗ
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΠΑΡΤΗ (EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Σπάρτη "διαλύεται" και είναι αμφίβολο εάν θα καταφέρει να βγάλει τη σεζόν. Μαζί με τον τεχνικό, Σωτήρη Αντωνίου, αποχώρησε και ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος των Λακώνων, Δημήτρης Νικόλαρος.

Τεταμένο είναι το κλίμα στη Σπάρτη, καθώς βασικά στελέχη της ομάδας αποχωρούν το ένα μετά το άλλο και μοιάζει αμφίβολο το κατά πόσο θα καταφέρει να βγάλει τη σεζόν η ομάδα της Λακωνίας.

Με μια έκτακτη ανακοίνωση ο νέος εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Δημήτρης Νικόλαρος, γνωστοποίησε την αποχώρηση του από του Λάκωνες, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη υπήρξε έξω από τα γραφεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σήμερα 12 Μαίου 2017, ο εκπρόσωπος της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ, των 10 ημερών, κ. Νικόλαρος Δημήτριος, δηλώνει την παραίτησή του και θέλει να ανακοινώσει ότι έκανε την προσπάθειά του να βρει μια συμβιβαστική λύση για τα χρέη των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων αλλά κατέστη αδύνατον. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και πολύ μεγάλο το χρέος. Τους ανθρώπους που εκπροσωπούσε ο Νικόλαρος Δημήτριος, τους ενημέρωσε για το τι έγινε σήμερα στα γραφεία της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Νικόλαρος"

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μαζί με τον Δημήτρη Νικόλαρο αποχώρησε και ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, έπειτα από δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας της Σπάρτης.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Σωτήρη Αντωνίου:

"Μετά από δύο χρόνια παρουσίας μου στον πάγκο της ΑΕ Σπάρτης όπου έζησα μεγάλες στιγμές με μία άνοδο από τη Γ' Εθνική στη Football League και την καταπληκτική έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα, αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μου έμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2015 τη θέση του προπονητή στην ομάδα της ΑΕ Σπάρτης, τους άμεσους συνεργάτες του, τον κ. Απόστολο Παύλου, τον κύριο Ηλία Κατσογιάννη και τον κύριο Δημήτρη Καρρά για την επιτυχημένη συνεργασία μας. Επίσης, τους τοπικούς παράγοντες της πόλης της Σπάρτης, τον πρόεδρο της περιόδου 2015-16 κ. Ιωάννη Βουζιώτη και τα μέλη του ΔΣ, κ.κ. Δημήτρη Μπάρδη, Χαράλαμπο Σκούρο, Νίκο Γιαννακόπουλο, Άρη Γιαννακόπουλο, Παναγιώτη Πλουμπίδη για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στους κ.κ. Θύμιο Σταυρόπουλο, γενικό αρχηγό της ομάδος και Αντώνη Μαλεπιτζή μέλος του ΔΣ για τη συνεργασία μας καθημερινώς τα δύο αυτά υπέροχα χρόνια και τους ευχαριστώ όλους ξεχωριστά. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την εξαιρετική τους δουλειά για να επιτύχουμε όλα αυτά τα δύο αυτά χρόνια, Πέτρο Στοΐλα, Χαράλαμπο Παναγούλη, Κώστα Καρατασάκη και Παναγιώτη Κονίδη καθώς και τους ιατρούς της ομάδας κ.κ. Μάριο Τζωρτζάκη, Θεόδωρο Κατσίχτη, Χάρη Βελδέκη, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και τον φροντιστή της ομάδος κ. Νίκο Κουράκο για τη μεγάλη βοήθεια που όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά μου πρόσφεραν σαν προπονητή

Κλείνοντας, και αφήνοντας τελευταίους θα ήθελα να υποκλιθώ σε όλους τους φιλάθλους της Λακωνίας, τους οργανωμένους και απλούς υποστηρικτές της ομάδος για την ανεπανάληπτη στήριξη στο έργο μου και την αγάπη την οποία βίωσα σαν άνθρωπος, συναίσθημα που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Φεύγω από την ομάδα και την πόλη, παίρνοντας μαζί μου δύο οπαδούς, τα δύο μου παιδιά.

Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι στην ομάδα της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ ανάλογες χαρές και επιτυχίες...
Με τιμη ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΣΠΑΡΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ