ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Θέλω να αφήσω το στίγμα μου"

Σίλβα: "Θέλω να αφήσω το στίγμα μου"

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Τιάγκο Σίλβα με τον 27χρονο Πορτογάλο μέσο να θέτει ως στόχο την καθιέρωσή του στους ερυθρόλευκους.

Από το απόγευμα του Σαββάτου (03/10) ο Τιάγκο Σίλβα αποτελεί και επισήμως παίκτη του Ολυμπιακού. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον 27χρονο χαφ (2/6/1993), ο οποίος αποχώρησε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος μέσος έθεσε ως στόχο την καθιέρωσή του στους ερυθρόλευκους.

Αρχικά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να πει το "ναι" στην πρόταση των ερυθρόλευκων: "Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ποτέ δεν έχω κερδίσει πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας, θα ήθελα να αφήσω εδώ το στίγμα μου και να γίνω ένας σημαντικός παίκτης. Να κερδίσω το χώρο μου, να δουλέψω για να βοηθήσω την ομάδα που είναι το πιο σημαντικό. Θέλω να καθιερωθώ και να γίνω ένας σημαντικός παίκτης".

Σε ερώτηση για το εάν έχει μιλήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς είπε: "Όχι δεν έχουμε μιλήσει προσωπικά, ξέρω όμως ότι ο Πέδρο έχει μιλήσει με διάφορους ανθρώπους για μένα, γνωρίζω καλά τον προπονητή από την Πορτογαλία, ξέρω την αξία του και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχω πληροφορηθεί ότι η ομάδα είναι ένα πολύ ωραίο γκρουπ που δέχεται πολύ όμορφα τους νέους ποδοσφαιριστές. Αυτό θα με βοηθήσει πολύ να προσαρμοστώ, προφανώς όμως και η παρουσία των Πορτογάλων θα βοηθήσει στην προσαρμογή μου".

Δείτε τις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ