ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σηκώνουν τα μανίκια στο Αγρίνιο

INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού του Μάκη Μπελεβώνη με τον τεχνικό του Παναιτωλικού Μπάμπη Τεννέ για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και από Τετάρτη αρχίζει η υλοποίηση του. Κανένα θέμα με Χαριστέα

Στην τελική ευθεία μπήκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναιτωλικού, ενόψει της συμμετοχής του συλλόγου στην Superleague μετά από 34 χρόνια.

Το μεσημέρι της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του διευθύνοντα σύμβουλου της ομάδας, Μάκη Μπελεβώνη με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ και από την Τετάρτη οι άνθρωποι της ομάδας σηκώνουν τα μανίκια προκειμένου να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός.

Σε πρώτο πλάνο παραμένουν οι ανανεώσεις των συμβολαίων, καθώς σκοπός των “καναρινιών” είναι να παραμείνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό ο φετινός κορμός του συλλόγου.

Για τον λόγο αυτό θα αρχίσουν άμεσα οι συζητήσεις με τους Τζενάμο, Κούσα, Αναστασιάδη, Εντζενκουέλε, Ρότσα, Θεοδωρίδη, Παππάς και Μπουμπάλ, προκειμένου μέχρι την επόμενη εβδομάδα να έχουν “κλείσει” τα θέματα των ανανεώσεων.

Όσον αφορά τον Χουσεϊν Μουμίν, ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώθηκε από τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του συλλόγου ενδιαφέρονται να τον έχουν και τη νέα σεζόν στον δυναμικό τους και έτσι δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις με την διοίκηση του “δικεφάλου του βορρά”.

Κανένα θέμα με Χαριστέα

Από εκεί και πέρα, μόλις τελειώσουν οι ανανεώσεις σειρά θα πάρουν οι νέες μεταγραφές. Στο Αγρίνιο δεν βιάζονται να κλείσουν από τώρα παίκτες, καθώς θέλουν να κάνουν προσεκτικές κινήσεις, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί “ισχυρή” για να πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή στην Superleague.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνουν περίπου δέκα μεταγραφές, οι οποίες θα εξαρτηθούν και από τους παίκτες που θα παραμείνουν. Τα ονόματα που έχουν προταθεί στην διοίκηση είναι πολλά και κάποια από αυτά εξετάζονται.

Όσον αφορά τα ονόματα των Χαριστέα, Πλιάτσικα και Γκαλίτσιου, οι άνθρωποι της διοίκησης τονίζουν κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Δοκιμές νεαρών παικτών

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, από την Παρασκευή θα αρχίσουν οι δοκιμές νεαρών παικτών που θα ενισχύσουν τα τμήματα υποδομής της ομάδας που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Superleague.

Η ανακοίνωση αναφέρει: ” Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλεί σε τεστ επιλογής ποδοσφαιριστές από σωματεία εκτός του νομού Αιτωλοακαρνανίας, για τα αγωνιστικά Τμήματα Υποδομής που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Super League, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 Μαΐου: Γεννηθέντες 1995 – 1996

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Μαΐου: Γεννηθέντες 1992 – 1993- 1994

Ώρα προσέλευσης ποδοσφαιριστών 16.30 με αθλητική εμφάνιση (παπούτσια, κάλτσες, σορτς, φανέλα)“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ