ΑΡΗΣ

Σηφάκης... τριετίας

Σηφάκης... τριετίας
Σηφάκης

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς υπέγραψε ο Μιχάλης Σηφάκης, που δήλωσε χαρούμενος

Ο 24χρονος (09/09/1984) πορτιέρο έφτασε αεροπορικώς το μεσημέρι του Σαββάτου (19/7, 15:00) στη Θεσσαλονίκη και στις 16:00 συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Άρη. Έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε την Παρασκευή (18/7) ανάμεσα στο σύλλογο της συμπρωτεύουσας και τη διοίκηση του ΟΦΗ, όπου ανήκε ο ποδοσφαιριστής.
" Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της οικογένειας του Άρη. Υπήρχαν κάποια προβλήματα, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Ο Άρης είναι ένας μεγάλος σύλλογος και οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψω σκληρά γιατί η ομάδα έχει πολλούς στόχους που πρέπει να τους πετύχουμε στην διάρκεια της φετινής χρονιάς", δήλωσε ο Κρητικός τερματοφύλακας μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

Να σημειωθεί πως ο Σηφάκης θα αναχωρήσει την Κυριακή (20/7) για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου ο Άρης πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Μαζί με τον 24χρονο πορτιέρο θα ταξιδέψουν ο επίσης νεοαποκτηθέντας Μάριο Ρεγκέιρο και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης.


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ