Σιδηρόπουλος: Ο Έλληνας διαιτητής σφύριξε στο 9-0 της Αλ Νασρ

Διαιτητής της αναμέτρησης Αλ Αχντούντ – Αλ Νασρ ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με εννέα γκολ (0-9) υπέρ της φιλοξενούμενης.
Δύο 24ωρα πριν την παρουσία του στη Βοιωτία, για το Λεβαδειακός – Παναιτωλικός, ο Τάσος Σιδηρόπουλος ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία. Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας όρισε τον Έλληνα διαιτητής στον αγώνα Αλ Αχντούντ με την Αλ Νασρ, το οποίο έληξε με το “εκκωφαντικό” 0-9 υπέρ της δεύτερης.
Ο διεθνής ρέφερι καταλόγισε δύο πέναλτι υπέρ της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο – ο οποίος δεν αγωνίστηκε – ενώ άφησε με 10 παίκτες τους γηπεδούχους μετά το σκληρό μαρκάρισμα του Πάουλο Βιτόρ. Για την ιστορία, στο ένα από τα δύο πέναλτι ευστόχησε ο Σάντιο Μανέ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο ματς πετυχαίνοντας χατ-τρικ.
Δείτε τα γκολ και τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα: