ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Show Must Go On και Game Night σε έναν μοναδικό μεταγραφικό μαραθώνιο

Οι Παντελής Βλαχόπουλος και Παντελής Διαμαντόπουλος
Οι Παντελής Βλαχόπουλος και Παντελής Διαμαντόπουλος 24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Οι εκπομπές Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλου και Game Night με τον Παντελή Βλαχόπουλο ενώνουν τους δυνάμεις τους σε έναν μεταγραφικό μαραθώνιο 12 ωρών μέσα από το SPORT24.

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή για τους ποδοσφαιρόφιλους και το SPORT24 δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει μία μοναδική και πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα εμπειρία στους αναγνώστες του.

Οι εκπομπές Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλου και Game Night με τον Παντελή Βλαχόπουλο ενώνουν τους δυνάμεις τους σε έναν μοναδικό μεταγραφικό μαραθώνιο.

Την αρχή θα κάνει το Show Must Go On στις 13:00, το οποίο θα μεταφέρει όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις. O Παντελής Διαμαντόπουλος θα υποδεχθεί στο στούντιο όλη τη δημοσιογραφική ομάδα του SPORT24 προκειμένου να συζητήσει όλα τα ανοιχτά ζητήματα, λίγες ώρες πριν από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας οι αναγνώστες του SPORT24 θα μαθαίνουν πρώτοι, έγκυρα και έγκαιρα, όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις, ενώ στις 21:00 παίρνει σκυτάλη ο Παντελής Βλαχόπουλος με την Game Night, έχοντας στον πλευρό του τους Θέμη Καίσαρη και Αντώνη Οικονομίδη με σκοπό να κάνουν τον μεταγραφικό απολογισμό της ημέρας (κι όχι μόνο) τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

SPORT24. Μόνο αθλητικά.

TAGS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ