ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ

Σφοδρή κριτική Πογέτ σε Μπιέλσα: "Θα έβαζα μόνο 4-5 παίκτες από αυτούς που χρησιμοποίησε"

Σφοδρή κριτική Πογέτ σε Μπιέλσα: "Θα έβαζα μόνο 4-5 παίκτες από αυτούς που χρησιμοποίησε"
Ο Γκουστάβο Πογέτ EUROKINISSI

Ο Γκουστάβο Πογέτ άσκησε κριτική στον Μαρσέλο Μπιέλσα για την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στην ήττα της Ουρουγουάης από το Εκουασδόρ.

Η Ουρουγουάη ηττήθηκε από το Εκουαδόρ με 1-2 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και ο Γκουστάβο Πογέτ άσκησε δριμεία κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό της πατρίδας του, Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδας σχολίασε κυρίως την ενδεκάδα που επέλεξε ο Αργεντινός προπονητής. "Αν φτιάξω ενδεκάδα με εκείνους που κάλεσε, νομίζω ότι θα έβαζα τέσσερις, πέντε ή έξι από τους παίκτες που έβαλε ο Μπιέλσα. Οι παίκτες της ενδεκάδας δεν ταίριαζαν μεταξύ τους, δεν είχαν ελπίδα", δήλωσε αρχικά ο Πογέτ.

Κατόπιν, σχολίασε τη μη κλήση των δύο σούπερ σταρ της χώρας, Λουίς Σουάρες και Έντισον Καβάνι: "Δεν ξέρω τι έκανε ο Μαρσέλο, αλλά αν ήμουν εγώ, θα μιλούσα με τον Σουάρες και τον Καβάνι και μετά θα αποφάσιζα αν θα τους καλέσω. Είναι περίπλοκο, αλλά το καλύτερο που έχει να κάνει ένας ομοσπονδιακός προπονητής είναι να επιλέξει αυτούς που θέλει".

Ως προς τον στόχο της πρόκρισης, ο Πογέτ τη θεωρεί αυτονόητη: "Θα είναι τα πιο εύκολα προκριματικά στην ιστορία, επειδή προκρίνονται επιπλέον δύο χώρες. Οπότε θα ήταν καταστροφή να μην πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Τέλος, είπε και ορισμένα καλά λόγια για τον Μπιέλσα: "Η περίπτωση του Μπιέλσα είναι ενδιαφέρουσα. Είναι μοναδικός, δεν υπάρχει κάποιος σαν κι αυτόν, αν και πολλοί αυτοαποκαλούνται Μπιελσίστα. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεισφέρει πολλά και ο προπονητής που θα έρθει μετά να εκμεταλλευτεί αυτά που θα αφήσει ο Μπιέλσα στην εθνική ομάδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ