ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Σεβτσένκο: "Περήφανος για το λαό μου και τη χώρα μου, έχουμε περάσει πολλές δύσκολες στιγμές"

Ο Αντρέι Σεβτσένκο στον πάγκο της Ουκρανίας
Ο Αντρέι Σεβτσένκο στον πάγκο της Ουκρανίας Ο ΑΝΤΡΕΙ ΣΕΒΤΣΕΝΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Ο Αντρέι Σεβτσένκο έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία.

Ο Αντρέι Σεβτσένκο με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και τις τεταμένες σχέσεις με τη Ρωσία, καθώς διεθνείς πολιτικοί αξιωματούχοι χωρών και οργανισμών, επισημαίνουν τον κίνδυνο στρατιωτικής σύρραξης ευρείας κλίμακας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας του, εξέφρασε την περηφάνεια του για την πατρίδα του και το λαό του, ο οποίος αποτελείται από φιλελεύθερους εργάτες και ειλικρινείς ανθρώπους. Ο Σεβτσένκο δεν είναι ο πρώτος Ουκρανός από τον χώρο του ποδοσφαίρου που σχολιάζει τις εξελίξεις, καθώς πρόσφατα έκανε παρόμοια ανάρτηση και ο Ζιντσένσκο, της Μάντσεστερ Σίτι.

"Η Ουκρανία είναι η πατρίδα μου! Πάντα ήμουν περήφανος για τον λαό μου και τη χώρα μου! Έχουμε περάσει πολλές δύσκολες στιγμές και τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε διαμορφωθεί ως έθνος! Ένα έθνος ειλικρινών, εργατών και φιλελεύθερων πολιτών! Αυτό είναι το πιο σημαντικό μας κεφάλαιο!", ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ