EUROPA LEAGUE

Σεβίλλη - Ρόμα: Οπαδοί των Ρωμαίων έμπαιναν χωρίς εισιτήρια στο γήπεδο για τον τελικό του Europa League

Σεβίλλη - Ρόμα: Οπαδοί των Ρωμαίων έμπαιναν χωρίς εισιτήρια στο γήπεδο για τον τελικό του Europa League
PRINT SCREEN

Σκηνικό αναρχίας στήθηκε λίγο πριν από την έναρξη του τελικού του Europa League, με τηλεοπτικές κάμερες να "συλλαμβάνουν" οπαδούς της Ρόμα να μπαίνουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο, δίχως αυτό να γίνεται αντιληπτό από αστυνομικούς ή σεκιούριτι.

Ο φετινός τελικός του Europa League έφερε αντιμέτωπες τις Σεβίλλη και Ρόμα και το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει μετακίνηση δεκάδων χιλιάδων οπαδών στην Βουδαπέστη, με την UEFA να χορηγεί από 20.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα.

Όπως έγινε γνωστό, οι Ανδαλουσιανοί δεν εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια που τους αναλογούσαν και επέστρεψαν 2.000, ενώ αντίθετα οι Ιταλοί εμφανίστηκαν πιο διψασμένοι, αφού ταξίδεψαν περίπου 30.000 τιφόζι στην Ουγγαρία για αυτό το παιχνίδι.

Όπως αντιλαμβάνεστε, υπήρχε και κόσμος που έκανε το ταξίδι δίχως να έχει προμηθευτεί εισιτήριο, με κάποιους όμως να πηγαίνουν έξω από την "Πούσκας Αρένα" για να δοκιμάσουν την τύχη τους και να... δικαιώνονται.

Απόδειξη τα πλάνα που τράβηξαν αρκετά τηλεοπτικά συνεργεία πριν από την έναρξη του τελικού, που δείχνουν οπαδούς της Ρόμα να περνούν δυό-δυό τα τουρνικέ έχοντας ένα μόνο εισιτήριο, χωρίς κανείς από τους σεκιούριτι ή τους αστυνομικούς να δίνει ιδιαίτερη προσοχή.

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ