LA LIGA

Σεβίλλη - Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0: Η βροχή σταμάτησε και τις δύο

Ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μπέτις
Ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μπέτις © 2021 MATEO VILLALBA / AP IMAGES

Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ έμειναν στο μηδέν στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" κάτω από δυνατή βροχή που σταμάτησε τις προσπάθειές τους για την 29η αγωνιστική της La Liga.

Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν κατόρθωσαν να βρουν γκολ στην αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της La Liga και το 0-0 αφήνει και τις δύο με μια πικρή γεύση.

Η βροχή εμπόδισε αμφότερες να δημιουργήσουν μεγάλους κινδύνους, ειδικά στο 1ο ημίχρονο, με τους Βάσκους να δείχνουν καλύτερη εικόνα απέναντι σε μία ομάδα που την Πέμπτη έπαιξε παράταση και τελικά δέχθηκε (και) ψυχολογικό πλήγμα απ' τον αποκλεισμό της στο Europa League.

Στο 2ο ημίχρονο, τα πόδια των παικτών άρχισαν να συνηθίζουν τις συνθήκες και υπήρξαν αρκετές φορές που το κοινό σηκώθηκε από τη θέση του για να δει την έκβαση μιας επίθεσης. Και πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν τις καλύτερες στιγμές, με αποκορύφωμα μια κεφαλιά του Νταβίδ Σίλβα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Ανδαλουσιάνοι ήταν αρκετά άστοχοι και τελικά με το 0-0 μοιάζει αδύνατο να κυνηγήσουν άλλο τη Ρεάλ στη μάχη του τίτλου.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ