LA LIGA

Σεβίλλη - Κάντιθ 1-1: Έχασαν την ευκαιρία οι γηπεδούχοι

Ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μπέτις
Ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μπέτις © 2021 MATEO VILLALBA / AP IMAGES

Η Σεβίλλη αναδείχτηκε ισόπαλη με την Κάντιθ (1-1) στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 34ης αγωνιστικής της La Liga, βρέθηκε στη δεύτερη θέση με παιχνίδι παραπάνω από τη Μπαρτσελόνα, αλλά έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στο +3 από τους Καταλανούς.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Κάντιθ με τους Ανδαλουσιάνους να χάνουν την ευκαιρία εκτός από τη δεύτερη θέση όπου βρίσκονται πλέον με ματς παραπάνω από τη Μπαρτσελόνα να βρεθούν και στο +3 από τους Καταλανούς.

Η Σεβίλλη αν και ήταν καλύτερη στη διάρκεια του αγώνα και πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 7' με τον Εν-Νεσίρι δεν μπόρεσε να διατηρήσει μέχρι το φινάλε το υπέρ της σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε γκολ από τον Λούκας Πέρεζ στο 66' με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν πόντο.

Ο οποίος δεν αποκλείεται να αποδειχτεί καθοριστικός στην προσπάθεια που κάνουν οι φιλοξενούμενοι για να διατηρηθούν στην κατηγορία.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ακούνια, Κάρλος, Κουντέ, Νάβας (83' Νάβας), Ράκιτιτς (57' Ντιλέινι), Χορδάν (71' Τόρρες), Οκάμπος, Γκόμες, Λαμέλα (57' Κορόνα), Εν-Νεσίρι

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Ακάπο, Ερνάντες, Φάλι, Εσπίνο, Τζόνσον (79' Νεγκρέδο), Μαρί (69' Φέντε), Αλέχο (85' Αλαρκόν), Φερνάντες, Σομπρίνο (84' Αρθαμέντια), Πέρεζ (84' Σάλβι).

Η βαθμολογία της La Liga:

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής:

TAGS LA LIGA ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ