LA LIGA

Σεβίλλη - Αλαβές 2-2: Ο Ράκιτιτς έσωσε το βαθμό στο 90+2'

Ο Ίβαν Ράκιτιτς της Σεβίλλης πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για το Champions League 2021-2022 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ίβαν Ράκιτιτς της Σεβίλλης πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για το Champions League 2021-2022 στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", Σεβίλλη | Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 ANGEL FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

​​Η Σεβίλλη έχασε δύο βαθμούς απέναντι στην Αλαβές ή κέρδισε έναν, αφού ο Ίβαν Ράκιτιτς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 2-2 στο παιχνίδι του "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν".

Η Σεβίλλη πήρε το βαθμό της ισοπαλίας 2-2 απέναντι στην Αλαβές χάρη σε γκολ του Ίβαν Ράκιτιτς στις καθυστερήσεις, όμως έχασε το πλεονέκτημα που είχε έναντι των υπολοίπων ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο της La Liga και έχουν έναν αγώνα περισσότερο.

Οι Ανδαλουσιάνοι βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ μόλις στο 5' από το τέρμα του Βίκτορ Λαγκουάρδια. Στη συνέχεια είχαν την υπεροχή στον αγώνα σε επίπεδο κατοχής και τελικών προσπαθειών, όμως δεν ήταν ουσιαστικοί. Εξαίρεση το γκολ της ισοφάρισης του Λούκας Οκάμπος, στο οποίο απάντησε ο Χοσέλου με πέναλτι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων του 1ου ημιχρόνου.

Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, παρότι η Σεβίλλη εξακολούθησε να έχει πολλές τελικές. Όλα έδειχναν ότι η φορμαρισμένη Αλαβές θα έφτανε στην τέταρτη νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, όμως ο Ράκιτιτς είχε διαφορετική γνώμη και με ένα ριμπάουντ σε κόρνερ στο 90+2' διαμόρφωσε το 2-2.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ