ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σέσνι: "Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω στο ματς με την Σπόρτινγκ"

Ο Βόιτσιεχ Σέσνι σε ματς της Πολωνίας κόντρα στην Γαλλία για την τελική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ | 4 Δεκεμβρίου 2022
Ο Βόιτσιεχ Σέσνι σε ματς της Πολωνίας κόντρα στην Γαλλία για την τελική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ | 4 Δεκεμβρίου 2022 @2022 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Η περυσινή σεζόν επεφύλαξε μία δύσκολη στιγμή για τον Βόιτσιεχ Σέσνι όταν αποχώρησε από το ματς με την Σπόρτινγκ λόγω πόνων στο στήθος, με τον Πολωνό γκολκίπερ της Γιουβέντους να παραδέχεται σε συνέντευξή του πως φοβήθηκε για τη ζωή του.

Ο Βόιτσιεχ Σέσνι ήταν πρωταγωνιστής σε μία από τις πιο "δυνατές στιγμές" της Γιουβέντους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η οποία έλαβε χώρα στο εντός έδρας ματς απέναντι στην Σπόρτινγκ για τα προημιτελικά του Europa League.

Συγκεκριμένα λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του αγώνα, με τον Πολωνό κίπερ να αισθάνεται ενοχλήσεις στο στήθος και να αναγκάζεται να αποχωρήσει με τη βοήθεια των συμπαικτών του, με τους πόνους να υποχωρούν λίγο αργότερα αλλά τον ίδιο να μην έχει ξεχάσει το φόβο που βίωσε αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε.

"Πίστευα πραγματικά ότι ήμουν έτοιμος να πεθάνω, ήταν κάτι τρομακτικό. Αφού έδωσα πάσα σε έναν συμπαίκτη μου, ένιωθα πως η καρδιά μου ήταν να εκραγεί στο στήθος μου.

Κατά τη διάρκεια ενός κόρνερ είπα στον Μίλικ πως ήμουν άσχημα αλλά οι αντίπαλοι το είχαν ήδη χτυπήσει. Ο πόνος στο στήθος ήταν τρομακτικός και ακόμα και σήμερα δεν ξέρω τι συνέβη, ίσως κάποιο πρόβλημα στο στήθος ή στην σπονδυλική στήλη", τόνισε ο Σέσνι μιλώντας στο "Canal Plus sport Polonia", για να μιλήσει κατόπιν με τα καλύτερα λόγια για τον Μάσιμο Αλέγκρι.

"Είμαστε πολύ φίλοι, τον σέβομαι επειδή είναι ικανός να μου πει πράγματα που ουδείς άλλος θα μου έλεγε. Από τότε που πήγα στο Τορίνο είμαστε και γείτονες οπότε θα έλεγα πως είναι καλός φίλος μου".

Κληθείς δε να αναφερθεί για τη διεθνή καριέρα του και το πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του, είπε: "Η αποχώρησή μου από την εθνική Πολωνίας πλησιάζει, έχω παίξει περισσότερο από το προβλεπόμενο.

Θα σταματήσω όταν νιώσω ότι δεν μπορώ να δώσω το 100%, αλλά θα το πω τη στιγμή που θα συμβεί επειδή αυτή στιγμή δεν έχω την παραμικρή επιθυμία να πω το αντίο".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ