Σέρρες πέντε αστέρων

Xωρίς αντίπαλο δείχνει ότι αγωνίζεται ο Πανσερραϊκός που οδεύει ολοταχώς στην Σούπερλιγκα
Ο Πανσερραϊκός νίκησε για 7ο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Πρωταγωνιστής των νικητών ο Γιώργος Γκουγκουλιάς που πέτυχε 2 γκολ και έφθασε τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα σε 12 ματς.
Συγκάτοικο στην 2η θέση απέκτησε ο Θρασύβουλος καθώς, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε, σε έναν δυνατό αγώνα, τον Πανθρακικό με 1-0 με γκολ του Σολάκη λίγο πριν την λήξη του αγώνα.
Ελπίδες για άνοδο διατήρησε η Καλλιθέα με την εντός έδρας νίκη επί του Εθνικού Αστέρα 3-1. Χαρακτηριστό του αγώνα τα πέντε δοκάρια των δύο ομάδων.
Νίκη παραμονής πέτυχε η Καλαμάτα με 2-1 επί του Ιωνικού με σκόρερ των δύο τερμάτων για τους γηπεδούχους των Βαγγέλη Καούνο. Η ήττα αυτή απομάκρυνε τους φιλοξενούμενους από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.
Για 18η αγωνιστική το Χαϊδάρι δεν κατάφερε να κερδίσει στο πρωτάθλημα. Υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και παρέμεινε στην ζώνη του υποβιβασμού.
Νίκη στο παρά ένα για τον Ηλυσιακό επί του Αιγάλεω με 1-0. Τα αποτελέσματα των αγώνων:
Σάββατο
Κέρκυρα – Θρασύβουλος 1-0
(16′ Ράνιτς)
Κυριακή
ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός
1-0
(82′ Σολάκης)
Αγροτικός Αστέρας – Αγιος Δημήτριος
1-0
(9′ Τσουκαλίδη(πεν.)
Καλλιθέα – Εθνικός Αστέρας
3-1
(43′ Καραδήμος, 53′ Σαρμιέντο, 82′ Μαρκόφσκι – 49′ Ευαγγελάτος)
Πανσερραϊκός – Πιερικός
5-0
(51′, 70′ Γκουγκουλιάς, , 32′, 42′ Γεωργιάδη, 85′ Τσουλάκος)
Ηλυσιακός – Αιγάλεω
1-0
(89′ Μαρκομιχάλης)
Εθνικός – Καστοριά
1-0
(76′ Καραχάλιος)
Χαϊδάρι – Ολυμπιακός Βόλου
1-1
(85′ Δήμου – 46′ Κοντέων)
Καλαμάτα – Ιωνικός
2-1
(44′, 77′ Καούνος – 71΄Ονουάτσι)