ΒΕΛΓΙΟ

Σερκλ Μπριζ - Μπριζ 1-1: Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ γλίτωσε την ήττα στο τέλος στο ντεμπούτο του Χάγεν

Ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν της Μπριζ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μόλντε για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2023-2024 στο "Γιαν Μπρεϊντέλ", Μπριζ | Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024
Ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν της Μπριζ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μόλντε για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2023-2024 στο "Γιαν Μπρεϊντέλ", Μπριζ | Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 © 2024/GEERT VANDEN WIJNGAERT/AP IMAGES

Τέταρτο σερί ντέρμπι του Μπριζ τελείωσε με ισοπαλία, αν και η Κλουμπ ήταν ανώτερη από τη Σερκλ, χωρίς να καταφέρει να καρπωθεί αυτό που δικαιούτο.

Σερκλ και Κλουμπ Μπριζ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 για την πρεμιέρα των playoffs τίτλου στην Pro League, με συνέπεια να μείνουν μακριά από την κορυφή όοπυ βρίσκονται Άντερλεχτ και Ουνιόν.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League ήταν σαφώς ανώτερη, είχε τρία δοκάρια, όμως λίγο έλλειψε να χάσει, αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις χρο 32ο λεπτό με τον Κέβιν Ντένκι.

Οι παίκτες του Νίκι Χάγεν, στο ντεμπούτο του στον πάγκο, δημιούργησαν πολλές φάσεις, αλλά χρειάστηκε η είσοδος ενός από τους ηγέτες του ρόστερ, Αντρέας Σκοβ Όλσεν, να μπει αλλαγή και στο 84' να ισοφαρίσει σε 1-1 με το ενδέκατο φετινό τέρμα στο πρωτάθλημα.

  • Η σύνθεση της Μπριζ: Γιάκερς, Οντόι (46' Σάμπε), Ορντονιές, Μέχελε, Μέιγερ, Βάνακεν, Ονιεντίκα, Βέλτεσεν (65' Νίλσεν), Σκόρας (56' Τζουτγκλά), Τιάγκο, Νούσα (65' Σκοβ Όλσεν)

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ