ΙΤΑΛΙΑ

Serie A: Ψήνονται δύο ηχηρές επιστροφές στην Ιταλία

Serie A: Ψήνονται δύο ηχηρές επιστροφές στην Ιταλία

Στην Serie A φέρεται να επιστρέφουν οι Βεράτι και Μοράτα, o Iταλός μέσος για τη Γιουβέντους και ο Ισπανός επιθετικός για την Ίντερ, όπως αναφέρει η εφημερίδα Tuttosport

Το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας (8/6) της ιταλικής εφημερίδας Tuttosport ασχολείται με δύο ηχηρές επιστροφές που ενδέχεται να υπάρξουν στη Serie A. Συγκεκριμένα, στην Ιταλία για διαφορετικές ομάδες φέρεται να γυρίζουν οι Μάρκο Βεράτι και Άλβαρο Μοράτα.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, η πιθανή αντικατάσταση του Τόμας Τούχελ από τον Αλέγκρι στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν ενδέχεται να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στους Παριζιάνους και την Γιουβέντους για μία ανταλλαγή. Οι Μπιανκονέρι θα παραχωρήσουν τον Πιάνιτς, ώστε να κάνουν δικό τους τον Ιταλό χαφ.

Ο Βεράτι, ο οποίος φέτος μετρά 33 συμμετοχές με τη φανέλα της Παρί σε όλες τις διοργανώσεις, αγωνίζεται στην Γαλλία από το 2012, όταν και πήρε μεταγραφή από την Πεσκάρα.

Μία δεύτερη επιστροφή στη Serie A μπορεί να είναι ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος αποχώρησε από την Ιταλία και τη Γιουβέντους το 2016 για να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Την επόμενη σεζόν δεν αποκλείεται να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ, αφού σύμφωνα με την Tuttosport η πιθανή μεταγραφή του Καβάνι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ανοίγει την πόρτα της εξόδου για τον Ισπανό στράικερ.

Μάλιστα, οι Νερατζούρι φέρεται να έχουν ήδη προχωρήσει στην πρώτη επαφή με τον Μοράτα, που φέτος έχει αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια με τους Κολτσονέρος σε όλες τις διοργανώσεις.

Serie A: Ψήνονται δύο ηχηρές επιστροφές στην Ιταλία
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ