SERIE A

Serie A: Ματσάρα με νικήτρια τη Σασουόλο, διπλό με Βλάχοβιτς η Φιορεντίνα

Ο Κριστιάν Ολίβα με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς σε αναμέτρηση της Κάλιαρι με τη Φιορεντίνα
Ο Κριστιάν Ολίβα με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς σε αναμέτρηση της Κάλιαρι με τη Φιορεντίνα Ⓒ 2021 JENNIFER LORENZINI/ASSOCIATED PRESS

Σε ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετά γκολ και εναλλαγή συναισθημάτων η Σασουόλο επικράτησε 3-2 της Ελλάς Βερόνα ενώ η Φιορεντίνα με χατ τρικ του Βλάχοβιτς επικράτησε εκτός έδρας της Μπενεβέντο. (VIDEOS)

Δύο πανέμορφα παιχνίδια έγιναν το Σάββατο το απόγευμα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Serie A. Αρχικά η Σασουόλο επικράτησε 3-2 της Ελλάς Βερόνα σε ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ και εναλλαγή συναισθημάτων. Λίγη ώρα αργότερα η Φιορεντίνα με τον Βλάχοβιτς να πετυχαίνει χατ τρικ νίκησε εκτός έδρας τη Μπενεβέντο με 4-1.

Οι "βιόλα" πήραν προβάδισμα από νωρίς στο σκορ με τη Μπενεβέντο. Σε παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά στο 8' ο Βλάχοβιτς από το ύψος του πέναλτι σούταρε για το 0-1 της Φιορεντίνα. Στο 26' έγινε το 0-2 όταν σε σέντρα από τα αριστερά και κεφαλιά από κοντά είχαμε την απόκρουση με τον Κροάτη να παίρνει το ριμπάουντ και να πλασάρει εύστοχα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Βλάχοβιτς ολοκλήρωσε το χατ τρικ του με ένα υπέροχο σουτ με το αριστερό αρκετά έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι με την είσοδο του Ινσίνια στο δεύτερο μέρος άρχισαν να απειλούν και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 56' με κεφαλιά του Ιονίτσα. Ενώ στο 62' ο Καπράρι έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει και άλλο το σκορ. Το 1-4 έγινε στο 75' με τον Ριμπερί να δίνει στον Εϊσερίκ ο οποίος έσκαψε τη μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μοντίπο, Τουία, Γκλικ, Μπάρμπα, Βιόλα (46' Ινσίνιε), Ιονίτα (77' Τέλο), Σιαταρέλα, Χετεμάι (69' Λαπαντούλα), Ιμπρότα, Γκάιχ (77' Σάου), Καπράρι (85' Φουλόν).

ΦΙΟΡΕΝΤΊΝΑ: Ντραγκόφσκι, Μιλένκοβιτς, Πετζέλα, Κάρτα, Βενούτι, Εϊσέρικ (79' Καγιεχόν), Πουλγκάρ, Μποναβεντούρα (78' Βαλέρο), Κάσερες, Βλάχοβιτς (78' Κουάμε), Ρίμπερι.

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

Η Σασουόλο άνοιξε το σκορ στο 4' με ωραίο σουτ του Λοκατέλι εκτός περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 12' αλλά ο Κονσίλι έκανε σωτήρια επέμβαση σε κεφαλιά από κοντά. Οι γηπεδούχοι εν συνεχεία ήταν αυτοί που έφτιαξαν δύο καλές στιγμές πριν έρθει η ισοφάριση από την Ελλάδα Βερόνα.

Στο 43' της αναμέτρησης σε παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά ο Λάζοβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας στα αριστερά και σούταρε εύστοχα για το 1-1.

Στο 51' οι γηπεδούχοι σε προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Κυριακόπουλο από τα αριστερά και παράλληλη μπαλιά του Έλληνα μπακ που κόπηκε η μπάλα έφτασε στον Ντούρισιτς που έκανε το διαγώνιο σουτ για το 2-1 των γηπεδούχων.

Η Ελλάς Βερόνα ισοφάρισε εκ νέου στο 79' με ένα υπέροχο γκολ του Ντιμάρκο μετά από ωραία προσπάθεια από τα δεξιά και σουτ στην κίνηση από τα αριστερά.

Δύο λεπτά αργότερα όμως η Σασουόλο πήρε εκ νέου προβάδισμα, για τρίτη φορά, με πλασέ του Τραορέ μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τοιχάν, Κυριακόπουλος, Κίρικες (87' Αγιάν), Φεράρι, Ομπιάνγκ, Λοκατέλι (84' Λόπεζ), Μπεράρντι, Ντεφρέλ (67' Τραορέ), Ντούρισιτς (67' Μάρλον), Καπούτο.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Σιλβέστρι, Μανιάνι (67' Ντανιέλ Μπέσα), Γκούντερ (56' Νταβίντοβιτς), Κεσερίνι, Φαραόνι (46' Ντιμάρκο), Ταμέζε (56' Στουράρο), Βελόσο, Λάζοβιτς, Μπαράκ, Ζακάνι (84' Σαλκέδο), Λασανά.




ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 12 Μαρτίου

Λάτσιο - Κροτόνε 3-2 (14' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 39' Αλμπέρτο, 84' Καϊσέδο / 29', 50' Σίμι)

Αταλάντα - Σπέτσια 3-1 (54', 73' Πάσαλιτς, 55' Μουριέλ / 81' Πίκολι)

Σάββατο 13 Μαρτίου

Σασουόλο - Βερόνα 3-2 (4' Λοκατέλι, 51' Ντουρισιτς, 81' Τραορέ /43' Λάζιβιτς, 79' Ντιμάρκο)

Μπενεβέντο - Φιορεντίνα 1-4 (56' Ιονίτα/8'-26'-45' Βλαχοβιτς, 75' Εϊσέρικ)

Τζένοα - Ουντινέζε (21:45)

Κυριακή 14 Μαρτίου

Μπολόνια - Σαμπντόρια (13:30)

Πάρμα - Ρόμα (16:00)

Τορίνο - Ίντερ (16:00)

Κάλιαρι - Γιουβέντους (19:00)

Μίλαν - Νάπολι (21:45)

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ⓒ 2020 Luca Bruno/Associated Press

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ