SERIE A

Serie A: Η Σαλερνιτάνα δεν ταξίδεψε στο Ούντινε λόγω κορονοϊού, άγνωστη η τύχη του αγώνα

Ο Ντούριτς της Σαλερνιτάνα
Ο Ντούριτς της Σαλερνιτάνα © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Σαλερνιτάνα δεν ταξίδεψε στο Ούντινε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, με τη Serie A να μην προχωράει στην αναβολή του αγώνα. Έτσι, η ομάδα του Σαλέρνο χάνει σε πρώτη φάση το ματς στα χαρτιά.

Την Τρίτη (21/12) η Ουντινέζε θα υποδεχόταν την Σαλερνιτάνα (19:30 ώρα Ελλάδας) για την 19η αγωνιστική της Serie A. Το βράδυ της Δευτέρας η τοπική Αρχή υγείας του Σαλέρνο απαγόρευσε στην Σαλερνιτάνα να ταξιδέψει στο Ούντινε με το λεωφορείο μετά την ύπαρξη δύο κρουσμάτων κορονοϊού.

Η Σαλερνιτάνα υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο την Τρίτη, όπου διαπιστώθηκε ένα ακόμη κρούσμα. Έτσι, η τοπική υγειονομική Αρχή δεν επέτρεψε στην αποστολή της ομάδας να πετάξει ούτε με τσάρτερ.

Ωστόσο, η Serie A δεν προχώρησε σε αναβολή του αγώνα, καθώς δεν υπήρξε επίσημη επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Επομένως, η Ουντινέζε παρουσιάστηκε κανονικά στο Dacia Arena, περιμένοντας την Σαλερνιτάνα, η οποία δεν ταξίδεψε πότε. Οι φριουλάνι ανακοίνωσαν την ενδεκάδα τους, με τον διαιτητή να περιμένει ένα 45λεπτο, μέχρι την οριστική διακοπη του αγώνα.

Η Σαλερνιτάνα χάνει σε πρώτη φάση το παιχνίδι στα χαρτιά, ωστόσο είναι σίγουρο ότι η υπόθεση θα έχει αρκετά "επεισόδια" ακόμη στα δικαστήρια. Ίδια περίπου κατάσταση είχε διαμορφωθεί και στο περσινό Γιουβέντους - Νάπολι, με το παιχνίδι να διεξάγεται τελικά έπειτα από καιρό.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ